|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poslovilna
22.7.2005 10:10:22   
pety78
Punce, danes sem zadnji dan v službi...:(( Saj ne, da se ne veselim, ampak nazaj v to službo se ne vrnem več, ker se iz MB selim v LJ.

Malo me panika grabi in sem žalostna, ko pomislim, da je vsega tega tu konec. S sodelavci smo se res super razumeli in mi gre kar na jok....

Sem pa šla že naročit narezke, da jih malo počastim in upam, da me ne bodo videli jokati.

Joj, sploh nisem vedela, da bo tako hudo...:((

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Poslovilna
22.7.2005 10:13:05   
benika
Joj Pety, te čist razumem, saj vem koko je, če greš iz službe, kjer ti je bilo lepo. Držim pesti, da ti bo v LJ isto lepo kot v MB.:rozica::rozica:

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Poslovilna
22.7.2005 10:17:03   
soncece24
Pety, moja someščanka (zaenkrat še), saj vem da je hudo, ampak je pa zelo lepo, da si se spomnila sodelavce malo pogostit. pa saj vstopaš v najlepšo službo - mamica boš;)

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Poslovilna
22.7.2005 11:07:00   
Magi*
bodi vesela, da ti bodo na to službo in sodelavce ostali lepi spomini. saj tudi LJ ni na drugem koncu sveta (še Slovenije ne;) in se boste še lahko srečevali.

pa srečno:rozica:

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Poslovilna
22.7.2005 11:10:54   
kofetek2010
velkam tu Ljubljana :)

saj ni tako hudo, mi smo se pred 3 leti preselili iz MB v LJ 8)

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Poslovilna
22.7.2005 11:20:17   
fipi
Ojla!

Ko sem brala tvojo sporočilo, sem kar solzne oči :((dobila in sem se komaj zadržala pred hčerko.

Ja, res je hudo, če se dobro razumeš s sodelavci, pa odhajaš, pa ne veš kaj te čaka v LJ ;).

Saj bo ....,

Čao

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Poslovilna
22.7.2005 11:20:50   
Anonimen
Sporoč k boš tlr gremo na en welkam drink:)

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Poslovilna
22.7.2005 12:01:41   
pety78
S 1.8 bom že v LJ. Drug teden se bo urejalo stanovanje za selitev. Beljenje in čiščenje, potem pa sproti še ostale drobnarije.

Saj vem, da se bom hitro navadla, ampak sedaj sem tak žalostna, ker se mi zdi, da je konec vsega. Pa vsi moji spomini na študentska leta....:((

Ojej...mam skoz cmok v grlu. Upam, da se ne bom pred sodelavci zjokala. Ob dveh mamo zakusko. ;)

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Poslovilna
22.7.2005 12:24:37   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo:

Pety, če se pa seliš v LJ, me pa poišči, ko boš tukaj. Bova šli na eno :kava: in boš videla, da tudi tukaj ni tako zelo grozno...
Drugače pa imamo telefone, maile itd. in boš tudi z Mariborom lahko še naprej v stiku. Pa slabi 2 uri vožnje je v eno smer, tako, da...

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Poslovilna
22.7.2005 12:42:15   
kofetek2010
v MB si v 1 uri! 8) kerensa, taxistka :zmeden2:

no, ja, v petek popoldan v treh urah :( če imaš srečo :)-

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Poslovilna
22.7.2005 12:48:26   
Anonimen
Sej vem kako je lani sem se jet tud poslavljala, ampak gre. Še zdaj če je prilika grem doma s sodelavci na eno pijačo. Pa mejl je tud, pa telefon...

Sčasoma bo laže, saj si s svojim dragim in me smo tud tle, če se ti bo po šihtu zaluštalo kofetkanje...

Sam boš morala do Badovinca...:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Poslovilna
22.7.2005 13:36:49   
pety78
Sem mogla prej bejžat na WC se skrit, ker so se mi solze ulile....:((:((:((
Pa ne samo zaradi službe, ampak vsega.

Saj bo, hvala vam vsem za tolažbo in ponujene kavice, ki jih bom z veseljem sprejela.

Pikec0, kje pa je Badovinac? ;)

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Poslovilna
22.7.2005 13:52:46   
Anonimen
Ah, fora od včeri - viv dela tam blizu, pa so se zmenle in šle na fofe.

Za Bežigradom nasproti Merkatorjeve posl. stavbe. Pa jest sem tud tam bliz doma.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Poslovilna
22.7.2005 13:58:11   
niki5
Pety78,

glede na to da bova sosedi se pa lahko kdaj na kakšni kavici dobiva, če se ne bova že prej naključno srečali :)

Drugače te pa čisto razumem, da je težko oditi od nekod kjer si se dobro počutila, držim pesti da bo prilagajanje čim lažje :rozica:

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Poslovilna
22.7.2005 14:21:55   
NinKa
Petya,
te nekako razumem, jaz sem dala skozi to pred 3 leti. Isto iz MB, Pobrežja, ki je bolj miren firl v Ljubljano - Bežigrad, nato je bla kriza, sva se selila z dragim najprej v Dravlje, tam mi tut ni blo po godu, tako da sva sedaj pristala na Brezovici pri Lj. Tukaj pa mi je všeč. Me malo spominja na Pobrežje, ker je mirno, pa vseeno je mesto zlo blizu.

Je pa hudo, ker sem vse prijateljice pustila za seboj v MBju. Ampak tako kot so nekatere napisale, saj si v 1 uri pa 15 minut zopet na Štajerkem, na kavi v Europarku al pa tortici pod Pohorjem. Po drugi strani pa si v eni uri v Izoli in se že kopaš. Tega pa na Štajerskem nisi mogel.

Vse ima svoje dobre in slabe strani. Sčasoma se navadiš. Ampak Štajerc ostane Štajerc, četudi je v Močvirju.:bravo::bravo::bravo:

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Poslovilna
22.7.2005 14:39:59   
Anonimen
Mal trapasta pripomba:

hvalabogu se jest selim že od štirinajstega, pa nimam s tem velikih problemov.

Če ne bi verjetno že umrla.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?