Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 7.8.2007 14:28:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Safari varianta Ali pa plaza, rozice ... katerega spola pa je otrok? Ja, debate o tem paru pa ne najdes zato, ker je neplacana reklama, to je pa na portalu prepovedano
|
|
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 7.8.2007 14:46:17
|
|
|
|
DANVARI
|
ravno danes je že bila podobna tema o poslikavi sobice tukaj
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 7.8.2007 21:45:16
|
|
|
|
Allia
|
Imamo punčko, ampak če bo v drugo fant mora biti soba nevtralna.
|
|
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 7.8.2007 23:05:54
|
|
|
|
pravljica
|
mi imamo pri obeh rumeno podlago (vse stene so rumene)...potem imamo pri na eni steni (tista, ki ni pokrita z omarami in posteljo) pobarvano z lila v obliki cvetnih listov (tako ven iz kota, 3 veliki listi), gor pa polepljene dekliške sličice iz BC...pri imamo pa na 1 steni (ki tudi ni založena) v obliki hribov pobarvano z zeleno, gor pa so polepljene živali, tudi nalepke iz BC...vse nalepke se brez problemov odstranijo tako da jih lahko menjamo za druge ali pa pustimo samo pobarvane stene jaz nisem za tiste poslikane varjante, ker se še sama hitro naveličam ene stvari, kaj šele otroci, ki bi imeli danes živali, jutri figure iz risanke avtomobili (po hribčkih potegneš s sivo barvo cesto in je to to), drugič iz druge risanke medo pooh (samo menjaš nalepke) itd....se mi zdi tako še najboljše
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 7.8.2007 23:25:08
|
|
|
|
Allia
|
Pravljica, dobra ideja. Na to nisem niti pomislila.Samo mi imamo pograd(čeprav imamo zaenkrat enega otroka), tako da bo fraj le en stena in bom moirala nekaj zmislit.
|
|
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 8.8.2007 0:36:29
|
|
|
|
pravljica
|
ja saj ponavadi je v sobi fraj 1 stena in samo 1 steno rabiš, da jo poslikaš oz. opremiš po "otroško" in soba bo zaživela...okoli je itak dovolj pisano
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 8.8.2007 16:49:29
|
|
|
|
Allia
|
Zaenkrat sem si zamislila, da bi tisti 2 steni po kateri pridejo omare in postelja pobarvala oranžno (sobica je rumena), drugi dve pa kombinacija oranžne in svetle zelene kjer bi narisla kakšno naravo, pa ptičke, metuljčke, bambi,...nekaj tacga
|
|
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 9.8.2007 21:46:56
|
|
|
|
Lusa
|
Jaz mam nekaj slikic v albumu.To pisano zmešnjavo v njeni igralnici ,si je ona zaželela.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?