|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poslikava otroške sobe
5.2.2011 13:28:06   
Roži_
Pozdravljene, zanima me, če poznate kakšno internetno stran za poslikavo otroške sobe, v bistvu meni rabijo šablone, da bi si sprintala in sama narisala. Je kakšna tudi druga varjanta, da bi si sama naredila doma, nisem lih umetniški tip, ampak se bom rade volje potrudila in naredilauser posted image

Za vsakršen nasvet se vam iz srca zahvaljujemuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poslikava otroške sobe
5.2.2011 14:20:06   
Hope2
Najenostvanejše je grafoskop ali projektor. Sposodi si ga v službi ali ti naj kak prijatelj iz službe zrihta. Na inetrnetu pa poišči motiv, ki ga želiš. Najbolje da ga iščeš med coloring pages-pobarvanke. Npr vtipkaj cat coloring, pooh coloring pa dobiš super slikice. če Dobiš grafoskop si tole sprintaj na folijo, druače pa s projektorjem direkt iz računalnika na steno. Rišeš s svinčnikom, za radirat radirka, ko narišeš pa s čopiči in barvo. Ti dve varianti sta boljši tudi zato, ker si lahko naštimaš poljubno velikost, medtem ko je šablona samo ene velikosti, pa še ne boš dobila tako lepih likov oz likov, po želji.

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2011 14:55:35   
tix
Živjo.

Jaz sem na internetu poiskala bolj preproste živali jih sprintala na željeno velikost in na steno prerislala z indigo papirjem. Črte se sicer ne dajo poradirati sem pa čez pobarvala in se nič ne vidi.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2011 19:00:19   
bubal
To s projektorjem je super ideja user posted image . Zanima me, katere barve ste uporabile, ali je ob naslednjem beljenju bilo kaj težav s prekrivnostjo? Hvala!

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2011 19:46:49   
Roži_
Punce hvala vam, sem našla lih na RR eno temo, res je vsegauser posted image

Bom postavila link, da si bo še kdo lahko ogledaluser posted image

Uživajteuser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_703413/mpage_1/key_/tm.htm#703561

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu bubal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2011 19:50:26   
Roži_
Še tukaj zelo zanimiv link:

http://www.bojanke.com/meni.htm

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2011 21:03:15   
Andrejka9386
takole smo mi narisali sliko v sobo od malega

user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2011 13:18:05   
massylou
http://www.risancki.si

... da so največje življenjske napake: ljubezen, ki je nismo podarili, sposobnosti, ki jih nismo uporabili in sebična preudarnost, zaradi katere nismo ničesar tvegali.

M. Cholmondeley

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.2.2011 8:05:41   
Anonimen
Jaz sem si pa sposodila grafoskop, na prosojnico narisala željen motiv, s svinčnikom prerisala na steno in pobarvala z barvami za take zadeve (kupila v Art trgovini v CityParku). Se fino obnese.

(odgovor članu massylou)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.2.2011 7:06:56   
krtekxx
Izbrala motiv in ga narisala na steno s svinčnikom, potem pa pobarvala z DIPI barvami (koncentrat, ki je namenjen obarvanju bele barve za stene). Slikice, ki so precej enostavne za prerisovanje, sem našla na spletni strani risančki, pa baby tv...
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.3.2011 22:24:28   
TinkiBinki
Ja, poskušaj skicirati s svinčnikom, potem pa pobarvaj. Mi smo tudi z DIPI barvami barvali. Če ne ujameš razmerij, potem je res najbolje projecirat. Pa veliko ustvarjalnosti!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?