Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poslikava na steklenice 10.11.2005 19:03:00
|
|
|
|
india
|
Poslikano steklo moraš zapeči,če želiš, da je obstojno. Če ti je pa vseeno, da bo posliakva šla dol, pa imaš dve možnosti: 1. klasična poslikava stekla z barvami za steklo in 2. poslikava z lepljivimi barvami, istimi kot za okna. Barve dobiš v trgovinah,kjer prodajajo tak material, pa tudi v Obiju jih imajo po novem.
|
|
|
|
RE: Poslikava na steklenice 10.11.2005 22:39:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako pa jih zapeči?
|
|
|
|
RE: Poslikava na steklenice 10.11.2005 22:46:25
|
|
|
|
Mel_A
|
Mi smo barve kupili v trgovini z umetniškim materialom. So barve za steklo, na vodni osnovi, postanejo obstojne, če jih "zapečeš" nekaj časa v pečici na 50°. Uporabili smo zlato, srebrno in bronasto barvo, ki na taki temnejši podlagi pridejo lepo do izraza. Veliko sreče pri ustvarjanju!
|
|
RE: Poslikava na steklenice 10.11.2005 22:48:36
|
|
|
|
Nasy
|
smo kupili barve v OBI, je bil ravno tam ta stric, ki jih je pripeljal in zlagal na polico, tako, da nam je še vse lepo razložil. Zapečeš pa tako, da ne daš v vročo peč kar, ker poči! Daš v mrzlo pečko, to je tako ko pr vlaganju paprike al pa breskev..in se potem vse skupaj segreva počasi
|
|
|
|
RE: Poslikava na steklenice 11.11.2005 9:48:32
|
|
|
|
india
|
Po mojem je tudi odvisno od vsebine steklenice. Tega še nisem sprobala, pa nekako ne zaupam samo tem, ki to prodajajo, ponavadi ti trgovski potniki nimajo kaj preveč izkušenj.
|
|
|
|
RE: Poslikava na steklenice 11.11.2005 21:52:08
|
|
|
|
Nasy
|
Ma saj vsebina ni pomembna, barvali bomo prazne. No, miška, vseeno hvala
|
|
|
|
RE: Poslikava na steklenice 12.11.2005 12:43:09
|
|
|
|
Wahoo RR
|
tudi jaz barvam flaše...in zelo lepo pridejo pobarvane z GRANIT barvami...imaš jih v trgovinah s takim materialom ( prometej, levček...) dva nanosa sta potrebna...in brez pečenja :) bi mogu nekdo prav namensko flašo namočit za nekaj časa v vodo, da bi šlo dol.... Aja,napišem narišem pa z konturami... To je itak okras...postaviš na polico...a ne...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?