Naja30
|
Drage punce, lepo je bilo z vami čvekati in razpredati okoli in deliti srečo v pričakovanju naših . Ampak meni se je zgodila najhujša nočna mora vseh . V sredo sem imela pregled v 9t3d. Nič posebnega, le zaradi bakterij v vodi. Pa sem omenila G, da imam tak rumen izcedek in je rekla, no pa dajva še pogledat UZ. In sva videli mojo pikico, ki je bila za ves teden manjša in srček ji ni več bil. Naslednji dan mi je naredila še en UZ, nič drugače in me je poslala na urgentno ginekologijo. Tam spet UZ, nič drugače. Sledilo je odhod na oddelek in priprava na čiščenje - abrazijo. To je bila moja najbolj strašna in žalostna izkušnja v življenju. Res, še nikoli se nisem počutila tako slabo v svoji psihi. Moram pa pohvaliti vse, od svoje G do tistih na urgentni in gor na oddelku. Zelo zelo so bili vsi prijazni in ohrabrujoči in sočustvojoči, to pa je bilo vse, kar sem potrebovala. Pa tudi kar se tiče posega, pa te bolečine in slabost zaradi narkoze... Oh, strašno! V bolnici sem bila vsega dobrih pet ur, pa sem komaj čakala, da grem ven. Spoznala sem pa zelo prijetno dekle, ki je drugič noseča in je tam zato,ker ves čas bruha. No, to bi bilo to. Naše druženje sicer ni bilo dolgo, saj sem se prijavila šele, ko sem sumila, da sem (pred cca 2m in pol),ampak rada sem hodila na forum in prebirala vaša mnenja in postavljala vprašanja, ki so me mučila in tudi odgovarjala. Punce držte se in čuvajte svoje pikice, ker so mali zakladki v vaših trebuščkih, vsak dan jih božajte,čim več počivajte. Jaz pa pridem nazaj takoj, ko bom dala čez svojo izkušnjo in me ne bo več tako bolela duša in telo. Brez skrbi, da bova takoj, ko se bo dalo nadaljevala in delala na . Ampak vse skupaj je še tako sveže, da zaenkrat ne morem pisat in govorit o tem. Lepo se imejte, srečno novo leto vam želim in naj vam prinese vse, kar si same želite.
|