|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poslavljam se...
10.9.2007 10:19:20   
Neža81
... pa ne zaradi tega, ker sem spet razočarana, ker sem imela v petek ss.....user posted image user posted image user posted image

.. .. ampak zato, ker se nekatere ženske na tem forumu preveč vtikajo v moje osebno življenje.... dobro veste, katere ste to, jaz pa tudi....

Če preberete moja sporočila na tem forumu, mislim da ne rabite o istem spraševati še mojih domačih . Že po smrti dvojčkov ste s tem morile moje domače in jim na veliko razlagale, da ste vse prebrale na internetu (celo imena otrok, za katera oni zaradi žalosti niti vprašali niso). Res, da ste prebrale, ampak ta dogodek je bil za nas šok, zato ne bi rable tega pogrevat. To sem vam že enkrat mislila napisat, vendar sem se zadržala.

Prejšnji teden sem vam sporočila, da sem noseča, pa se je zgodba ponovila. Spet napad na moje domače, čes da ste na internetu vidle in celo sorodniki so prej izvedli od vas, kot pa od mene. Res je bila to vesela novica, vendar zaradi tragedije pred kratkim, še en čas nisem nameravala povedati sorodnikom in ostalim.

Poudarim naj še enkrat, da so zgornje vrstice namenjene tistim, ki imajo preveč časa in zato o mojih stvareh razglabljajo po celem mojem mestu.

Od stalih bork, fosilk, prijateljic, .... pa bom vesela kakšnega zasebnega sporočila, da bom vedela, kaj se z vami dogaja. DRŽITE SE!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poslavljam se...
10.9.2007 10:22:18   
Erdbeere
user posted image Neža pa naj vama čimprej posije sonce....te "zlobe" pa naj tepe jezik...srečno

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2007 10:24:37   
Anonimen
O groza kakšne ljudi mamo med sabo.user posted image

Jaz sicer na tem forumu zelo malo pišem, ravno zaradi tega ker me preveč ljudi tukaj gor pozna in nočem da vsa mojo okolica od drugih vse izve. Ampak tvojo zgodbo pa poznam.

Naredi tako kot ti misliš da je najboljše.

Drži seuser posted image

(odgovor članu Neža81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2007 10:31:51   
srki
Hudo, da se ti to dogaja.

Pa vse dobro v naprejuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2007 10:32:31   
cmokec
Žal mi je za tvojo pikico user posted image

Upam, da se še kaj oglasiš. V vsakem primeru ti želim, da najdeš srečo, notranji mir in pa ...

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2007 10:32:52   
GITA14
neža
pa ne že spet, sploh ne vem kaj ti naj napišem da te bo potolažlo jaz sem tolk šokirana
Bodi močna, mislim nate
Ka majo te punce sploh pamet, jaz bi jim jezike porezala, a veste zakaj je ta forum, da si pomagamo ne pa da škodujemo ena drugi, že tako nam je hudo in preveč trpimo ob misli na user posted image .
Ne prenesem flavzarij.user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.9.2007 10:49:15   
Raho
Očitno je cilj enih na RR samo vohunjenje in voharjenje za drugimi. Neža, žal mi je za tvojo slabo izkunjo (tudi jaz imam za sabo eno), ampak veš, to počnejo zagrenjene ženske, ki nimajo svojega življenja, pa jim je pač edina rešilna bilka življenje drugih.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.9.2007 10:53:09   
anadejka
Ojoj,Neža sej ne morem verjet.Sem ravnokar prebrala,da vama je naravno uspelo,pa sem bla full vesela.Zdej pa berem,da je spet konec.Kako žalostno user posted image
A sploh še imaš toliko moči da vse to preneseš?Full mi je hudo res.Upam,da si močna in se držiš.
Vse zlobne jezike pa upam,da bo 100X teplo nazaj.Težko razumem take ljudi,res.

Neža drži se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.9.2007 10:59:16   
NATALIJAS
user posted image user posted image user posted image žal mi je za tvoje srčke.
Močno upam, da ti bo sonce sreče kmalu posijalo, držim pesti zate.

Ostalim, ki pa ne znajo najprej pred svojim pragom pomest, pa naj vse
KURE  POCRKAJO!!!!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.9.2007 11:04:08   
miskica35
Pa saj to ni res! Resnično mi je žal za tebe Neža81 in upam, da si bosta psihično čimprej opomogla. Za vse tiste z vročim jezikom pa upam, da bodo to prebrale in se malo zamislile koliko hudega lahko naredijo z njihovo radovednostjo!
Neža, upam, da ti bomo lahko spet čimprej zaželele zdravo user posted image !
Drži se!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.9.2007 11:06:57   
Špela100
Joj Neža81, spremljam te in sedaj se žalostim s teboj. Žal mi je za vse tvoje pike, bodi pogumna in ostani taka kot si. Radi te imamo.

Za zlobne jezike pa sploh ne morem verjet, da se kaj takega lahko dogaja, v vsej žalosti, ki jo prenašata s partnerjem, morata prenašati še te zlobne ženske...halo...domov klicat...pa kaj je s temi ljudmi narobe???

(odgovor članu miskica35)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.9.2007 11:12:47   
andreja2000
Neža81 user posted image user posted image user posted image  zelo mi je hudo za vse kar se ti dogaja.Resnično in iskreno ti želim,da tudi k vama posije zlato sonce in osreči vajina srca.
O zlobnih jezikih pa raje ne bi govorila,žalostno.....
user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.9.2007 11:16:31   
Šaki
o hudouser posted image ..resnično ti želim srečo v naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.9.2007 11:23:10   
Anonimen
Neža,upam,da ne misliš,da sem bila jaz.Lahko preveriš,ker mam čisto vest.Kaj takega mi niti na pamet ne bi prišlo.Prisežem.

Se mi pa zdi čudno,ker zadnje čase sploh ne odpišeš na moje ZS.Čeprav nevem,zakaj...

Želim ti vse dobro še v naprej!

In še vedno mislim na tvoja dva angela.user posted image

(odgovor članu Neža81)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
10.9.2007 11:26:11   
Anonimen
Pa še to-v petek sem bila tudi jaz na abraziji v Mb bolnišnici.Morda sma bile celo skupaj.Sem ležala v sobi 4.

Še enkrat-želim ti,da si opomoreš.user posted image

(odgovor članu Neža81)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
10.9.2007 11:38:46   
Anonimen
sem kar ostrmela za neki časauser posted image user posted image . Tako sem se veselila tvojemu čudežu, ker si si res zalužila tako srečni dogodek po vsem hudem in ker si nam fosilkam dala s tem izredno pozitivno moč (hvala tiuser posted image ). Zelo mi je žal, da si mogla dat največje gorje na svetu skozuser posted image , potem še en ss in nato še ti zlobni jezikiuser posted image

Neža bodi še naprej močnauser posted image user posted image in želim ti, da boš kamlu ujčkala zdrave otročkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
10.9.2007 11:45:05   
Neža81
Aspirin........ nisem mislila tebe..... te čveke so iz moje okolice doma

Mimogrede........ nisem nobenga tvoja sporočila dobla. Čudno!?

Se ti javim kasneje...lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.9.2007 12:19:25   
LuNa73
Zelo mi je žal kar se ti je zgodilo!Življenje se res včasih kruto poigra z nami in nato ti še ljudje, ki jim zaupaš, zarinejo "nož v hrbet" ravno takrat ko bi jih najbolj potreboval. Nekaterti res nimajo občutka...eh....

solze žalosti so mi tekle ob prvi zgodbi, pri drugi so bile solze sreče, sedaj pa je nea velika žalost....

ne poslavljaj se... vrjamem, da boš s svojimi izkušnjami lahko pomagala marsikateri tukaj na RR.... spremeni nick!

Drugače pa, želim ti veliko sreče v nadaljnjem življenju Neža81!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.9.2007 12:23:15   
mmijau
Sem redna bralka RR, oglašam se pa bolj redko, me pa to res moti, da se vedno več članov izpiše ali postane anonimnih. Se mi zdi, da se nekateri res prav izživljajo na tem forumu.
Mi je žal, da te ne bo več, pa popolnoma te razumem tudi. user posted image

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.9.2007 12:34:48   
lana38
Neža81, zelo mi je žal, da se ti to dogaja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu mmijau)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.9.2007 12:40:39   
Marina_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neža, se slišma o.k

Ti pa kar povej ljudem,ki ti nagajajo!!Joj kako me to jezi....

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.9.2007 12:48:14   
mehurčica
Neža81, žal mi je, da si spet morala skozi takšno izkušnjo.user posted image user posted image

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.9.2007 12:55:22   
tinkamiška
Pa ne no Nežauser posted image user posted image user posted image Tako hudo mi je, žal, da se ti vse to dogaja...iz srca ti želim, da ji bil to zadnji udarec in da bo šlo zdej počasi lepo na vzgor...drži se Neža!user posted image user posted image user posted image

Te pridem kdaj pocukat na ZS...

Tinkauser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
10.9.2007 13:08:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Neža81)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
10.9.2007 13:48:45   
Skye
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

te čisto razumem..........

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.