Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ Mišni, jaz mu miksam zato, ker prehitro je. Ker pri doma pripravljeni hrani, sploh tisti, ki vsebuje recimo kosti, ribe in to, je pomembno, da pes je počasi in da vredi zgrize. Ampak naš tega ne počne. Potem raje zmiksam in mirne vesti spim. Saj eni si vzamejo čas, da psa naučijo počasi jesti, ampak meni se zdi, da smo mi ta vlak že zamudili Kar se pa tiče 'napihljivega riža' - a to si kupila tistega pasjega v trgovini? Nima bit kaj narobe, samo malo si prečitaj sestavine, ker ponavadi so tile napihljivi riži bolj cheap roba in ne vsebujejo vsega potrebnega. Nekateri pa so ok. A pasjo hrano Belcando si poizkusila? Sicer menda Eucanuba tudi ne barva več, včasih je pa višavce prijetno na oranžno pobarvala. V glavnem, pri nas ne pride skozi Tehnical (niti povoha ga ne ), Royal Canin (sploh ga ni prebavljal) in to, Eucanuba je ok, ni pa tisto WAU, belcando pa z veseljem je. Poizkusi, vsaj kakšen testerček. Aja, zato miksaš. Ne, naša kar v redu je, ampak res, če je na male koščke nazerano. Hrenovko npr. narežem po dolžini na pol, pa potem vsako polovico še enkrat po dolžini, potem pa šele naseckam, takod a so res majhni koščki. Ker če samo na kolobarje narežem, res cele pogoltne in jih nato tudu cele zbruha. To je pa res, ja. Tudi drugo hrano res na malo narežem. Ja, riž sem kupila pasji, na sestavine se ne spoznam najbolj,e so naštete bač beljakovine (kar se mi je zdelo malo čudno) in ne vem kaj še. No, saj to bo res samo za kdajpakdaj. Belcando imajo pa samo v kakšnih dveh trgovinah v LJ., če se ne motim, a ne? Ma to se mi pa ne da hodit iskat, če je to tako. Bo že jedla, če bo lačna. Ravbo toliko, da vem, da se ji res ne upirajo kakšni briketi (kot so očitno Techikal), pa je. Eucanubo moram pa zdaj prav za višavce dobit, ker tisti pa nimajo toliko karotena not, da bi obarvalo dlako. Zaenkrat imam tiste s karotenom, ampak pri eni mali vreči ne more biti škode. Za danes pa mi je trgovini rekel,d a dobi za višavce.