sasi
|
Pozdravljene! Tudi jaz sem bolj nova na forumu in sem ga zelo vesela - foruma namreč, ker je super. Punce čestitam:bravo::bravo: vam za vztrajnost, saj jaz sem že po 1 mesecu čisto paf in upam, da ne bo :hudicek:!!! Imam že eno dve leti staro:duda:, sedaj bi rada z mojim dragim imela še enega dojenčka, vendar ne gre tako po maslu kot prvič. No midva sva 6 let:sloncek: brez zaščite, oziroma z "pazi" zaščito. Ko sva se odločila, da bi imeli dojenčka pa je bili zelo zanimivo: glih sva:sloncek::sloncek: potem pa moj dragi reče, da on ne bi spet vseh otrok zlil v papirnati robček. Jaz začnem šteti dneve od M in mu rečem, da mislim da imam plodne dneve - on pa kot iz topa "ja bomo pa imel dojenčka, ne?", jaz sem se kar strinjala in tako smo mi dobili našo Zojo. Tudi sedaj sem upala, da bo tako in pridno štela mesece, kdaj bi mi ustrezalo roditi, pa kakšna časovna razlika naj bo med otrokoma, itd. In kaj ...., ja:hudicek: ni nama uspelo. Kupila sem teste Today, opazovala Z F - testom in napenjala vse telesne senzorje. :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: sva kot zmešana, tako, da moj dragi ni mogel več - niti po 12 urah (skratka vse mu je dol padl). No, zdaj pa čakam in molim in upam, da je še kje kak:angel:, da mi prinese otročka, da mi ne bo treba vseh teh testov in živčnosti še naprej. Zato pa vas res občudujem, vam čestitam in vam želim čimprej ratat :nosecka:. Lep pozdrav Sasi
|