Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poskok v rasti in spanje 27.12.2008 13:38:33
|
|
|
|
nynna
|
Moja je stara 3,5 in se je tudi začela zbujati na dve uri, dojiva se tudi več sem že kronično neprespana. Bom zelo vesela če bo imela kakšna kakšen nasvet.
|
|
|
|
RE: Poskok v rasti in spanje 27.12.2008 13:49:19
|
|
|
|
nia5
|
Pri nas se je to začelo dogajati okrog 3 meseca in to tako da ne le da se je zbujala, ampak je bedela sredi noči po uro in več in se premetavala. Sem izločila lakoto, poskok v rasti, da ji je vroče, jo zebe.... Sedaj je stara že več kot 7 mesecev in se še skoz zbujamo ponoči, včasih bolj včasih manj, bili so zobeki vmes, zdaj se ponoči doji le še enkrat, včasih dvakrat, pije pa čaj. Jaz sem zaključila da se zbuja iz navade in ne zato da bi ji kaj manjkalo (spi namreč pri nama), tako da se poskušaj sprijaznit, jaz sem se zelo težko, vendar vem da bo tudi to enkrat minilo in bom lahko prespala celo noč, takrat bo pa žurka
|
|
|
|
RE: Poskok v rasti in spanje 27.12.2008 17:10:57
|
|
|
|
botrca
|
Najin Jan je tudi imel obdobje nočnega zbujanja in hranjenja pa je minilo. Zdaj se edino včasih zbudi ampak kar hitro nazaj zaspi. Star je eno leto.
|
|
RE: Poskok v rasti in spanje 27.12.2008 19:07:01
|
|
|
|
majči22
|
Tudi pri nas se je zbujala, no še vedno to počne , sam malo manj kot je. Pri nas je čisto odvisno od dneva. Jo pa tudi prime, da se ob 23 zbudi in je do 1 pokonci ter veselo vriska se smeje in mrmra. Do ene 2mesecev je pa tudi naša spala zelo nemirno. V spanju je godrnala se pretegovala, no to je pa minilo. Sedaj je stara 4,5meseca.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?