Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Posilstvo 6-letnice v Nemčiji??? 2.3.2010 14:56:21
|
|
|
|
Felicita
|
http://www.zurnal24.si/svet/ocim-posiljeval-mati-snemala-161958
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Posilstvo 6-letnice v Nemčiji??? 2.3.2010 15:16:28
|
|
|
|
ajataja
|
pa Samo 10 let zapora
|
|
|
|
RE: Posilstvo 6-letnice v Nemčiji??? 2.3.2010 15:19:06
|
|
|
|
mika
|
Pa ni šanse, da grem to brat. Ubogo dete
|
|
|
|
RE: Posilstvo 6-letnice v Nemčiji??? 2.3.2010 15:20:40
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Pa ni šanse, da grem to brat. Ubogo dete podpis
|
|
RE: Posilstvo 6-letnice v Nemčiji??? 2.3.2010 15:57:37
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: mika Pa ni šanse, da grem to brat. Ubogo dete podpis žal sem morala, službeno. Mislim, obrača mi,ubogo dete?????!!!!!
|
|
|
|
RE: Posilstvo 6-letnice v Nemčiji??? 2.3.2010 17:07:33
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: mika Pa ni šanse, da grem to brat. Ubogo dete podpis žal sem morala, službeno. Mislim, obrača mi,ubogo dete?????!!!!! Ne razumem, kaj ti obrača? nič iz mojega komentarja ni letelo nate.
|
|
|
|
RE: Posilstvo 6-letnice v Nemčiji??? 2.3.2010 18:45:08
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: mika Pa ni šanse, da grem to brat. Ubogo dete podpis žal sem morala, službeno. Mislim, obrača mi,ubogo dete?????!!!!! Ne razumem, kaj ti obrača? nič iz mojega komentarja ni letelo nate. Mene zadnje čase vsi narobe razumejo ---- mislila sem, da se mi obrača ob tem, kar sta starša naredila otroku!!!! ni letelo nate, sori
|
|
|
|
RE: Posilstvo 6-letnice v Nemčiji??? 2.3.2010 18:47:58
|
|
|
|
Felicita
|
(nekateri) naši poslanci bi dans rekl, nej bo vesela da ima očeta IN mamo!
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?