Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Portorož - hotel Apollo, Neptun ali Mirna? 28.8.2012 13:48:08
|
|
|
|
3jeMi
|
midva sva bila enkrat v apollu... enkrat in nikoli več... saj je lepo urejeno, ampak: - mene moti, ker se vse sliši... sam hotel je narejen tako, da je v sredini stopnišče, vse odprto, ob strani pa sobe in praktično v petem nadstropju slišiš onega, ki je kihnil v drugem, da ne govorim o drugih rečeh, ki jih ljudje pač počnejo v svojih sobah... - restavracija je majhna in kar precej nagužvana - bazeni pa nama tudi ne potegnejo, vse skupaj se mi zdi preveč zaprto... mi je bistveno bolj všeč bazen med Riviero in Slovenijo... mi imamo zelo radi Histrion v Bernardinu, ki je trenutno po cenah tudi med cenejšimi in kar je za nas najpomembneje... ima super bazene za otroke
|
|
|
|
RE: Portorož - hotel Apollo, Neptun ali Mirna? 28.8.2012 18:04:14
|
|
|
|
Janeja
|
Hvala za info. Pa ravno Apollo sem mislila rezervirat... A potem naj se raje odločim za Slovenijo alipa za Riviero? Ste že bili v katerem od teh dveh? Mi tistih bazenov ne poznamo, naj bi bila pa morska voda?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?