Lenck
|
Hvala. Ravnokar sem na enem forumu (ob iskanju različnih info, konkretno za obleke) zasledila zapis, da je poroka v nosečnosti največja neumnost, ker ženska s stresom povzroči nepovratno škodo otroku, ki ima zaradi tega manjši IQ. Zanimivo, ni kaj. No, meni zaenkrat ni žal, ker priprav ne doživljam stresno (oz. nič bolj stresno od povprečnega življenja povprečne nosečnice, ki se ne poroča). Je pa res, da mi le ena stvar ni jasna. Malo sem brskala po netu za oblekami, da vidim, kako je kaj stanje, ideje... in povsod piše, da ni problema, da izbira je, da v salonih dobiš, pa ne vem kaj še vse. Ampak jaz na spetu nisem našla prav ničesar. Pa vem, da se prevec žensk poroči v nosečnosti, ne vem, ali se gole ali kaj Samo toliko, če se bo še katera za to odločila - stresa je, kolikor ga hočeš, nič več in nič manj. Oblek pa je res manj Kar se pa težav tiče - ja, ampak zato pa menda človek prilagodi mesecu, v katerem je. Tako kot je potrebno prilagoditi vse vidike življenja. In če je z veseljem, ni težko.