Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poroka na Ljubljanskem gradu 19.8.2009 23:19:47
|
|
|
|
Ribica **
|
Najbrz takrat ni bilo porok? Sicer pa je ob sobotah LJ grad zaprt za obiskovalce, ja. Mislim, da se ze kar nekaj casa ob sobotah v casu porok ne sme gor z avtom .. kako tocno pa je s tem, pa ne vem, ker se nikoli nisem bila na poroki na LJ gradu
|
|
|
|
RE: Poroka na Ljubljanskem gradu 20.8.2009 0:59:00
|
|
|
|
Kiya
|
V času porok, lahko na Grad z avtomobilom pridejo le svatje in seveda ženin in nevesta, vsi ostali pa morajo parkirati kje drugje. Tako, da ne bo problemov s parkiranje, tam so ponavadi tudi varnostniki, ki usmerjajo promet
|
|
|
|
RE: Poroka na Ljubljanskem gradu 20.8.2009 6:51:54
|
|
|
|
nky 23
|
tri tedne nazaj sem bila na poroki na gradu in vsi smo parkirali zgoraj, tudi od drugih porok je pa bilo tisti dan baje samo 13 porok, ne vem kako je ko jih je baje tudi čez 20
|
|
|
|
RE: Poroka na Ljubljanskem gradu 20.8.2009 11:54:32
|
|
|
|
Taanikaa
|
ko sem bila prisotna na poroki na gradu v Lj pred 3. leti smo vsi lahko prišli gor z avtom,tam je stal pač en varnostnik,ki nas je šibal kam it in pol smo se vbistvu lahko še malo pofotkali in smo tudi kr hitro morali dol,ker je taktrat bilo polno porok,vbistvu,če me spomin ne vara,smo bili omejeni na čas takrat,mislim da 1h,v tem času pa je bil obred,šampanjec in fotkanje gotovo,tko da nam je čisto lepo zneslo
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?