Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poroka in "majhen" otrok 29.12.2006 8:29:42
|
|
|
|
noe
|
Midva sva se poročila in imela krst za tamalga vse ob enem. Mali je bil star 6 mesecev in ni bilo nobenega problema z njim. Voziček in pa tete in sestrične so bili polno zasedeni tako, da je bilo res super. lp
|
|
|
|
RE: Poroka in "majhen" otrok 29.12.2006 9:25:17
|
|
|
|
marty5
|
Midva sva tudi imela krst in poroko obenem - mali je bil star 3,5 mesecev. Za cel dan pa sva najela varuško, ki je imela čez skrb za sina - ga je držala, dala jest, zvečer pa ga je moja mama dala spat pri nas doma, varuška pa je bila za njim celo noč - midva sva prišla domov zgodaj zjutraj. Izšlo se je brez težav, ampak brez varuške bi bilo zelo težko. Srečno!
|
|
RE: Poroka in "majhen" otrok 29.12.2006 13:26:59
|
|
|
|
dorina
|
Noe in Marty, midva z mojim bi tudi rada naredila tako, da bi bil krst in cerkvena poroka naenkrat (civilno sva že poročena). In me zanima, če to predstavlja kakšen problem, ali gre pri župniku normalno skozi? Kako to sploh izgleda?
|
|
|
|
RE: Poroka in "majhen" otrok 30.12.2006 9:35:21
|
|
|
|
marty5
|
Vse odvisno od župnika...... Glede na to pa, da včasih krstijo vsaj 1. otroka tudi neporočenih parov, mislim, da ne bo problem, saj se bosta vendarle hkrati poročila. Sicer pa, obred je tak, da se najprej poročiš in potem krstiš otroka - skratka, krstiš kot poročen starš . Pa je volk sit in koza cela
|
|
RE: Poroka in "majhen" otrok 1.1.2007 22:20:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem se poročila v 5. mesecu nosečnosti in pred tem sem bila v isti dilemi kakor ti. Ali se poročiti noseča ali, ko pride otrok na svet. In potem sva bila na poroki neke sorodnice, ki je imela dva majhna otroka in rečem, da me je bilo kar groza, pa sta imela dve varuški s seboj. In mi je rekla, da naj se definitivno oženim prej... in sva se. Obleko sem imela takšno, da ni noben ugotovil, da sem sploh noseča, pa še buši takrat ni bil tako velik. Predvsem smo se imeli super in imela sem dovolj energije za žuranje celo noč (pravzaprav je bila to že druga noč zapored-prejšnjo so postavljaji mlaje). Sem pa večinoma vse sama organizirala, sama naredila vabila, naprsne šopke, zahvale,... in to v slabih 2 mesecih. Lp, jjasna
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2007 20:36:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?