Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poroka - pomoč pri kombiniranju dodatkov 20.5.2010 22:32:25
|
|
|
|
blaža
|
Iii kaj maš že doma tole oblekico? jaz mam skoraj take šulne, pa grem tudi na poroko julija. ma ne vem zakaj ni lepo, da grem na poroko v črni oblekci. žena od priče od mojga je pa bil ana najini poroki, pa se mi ni nič grdo al čudno zdelo. Nisem emo, ma obožujem črno. Jaz tle zraven ne bi dala nič. Če že kaj moraš, mogoče kak tanek tanek srebren pasek?
|
|
RE: Poroka - pomoč pri kombiniranju dodatkov 21.5.2010 7:48:00
|
|
|
|
bučkabb
|
črne barve na porokah se ljudje ne poslužujejo, ker nekateri verujejo v to, da črna barva na poroki prinaša nesrečo in zlo v zakon in podobna verska prepričanja imajo nekateri jaz tej obleki tud ne bi kaj veliko dodajala, mogoče nakit v kakšni živi barvi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2010 8:42:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Poroka - pomoč pri kombiniranju dodatkov 21.5.2010 8:49:00
|
|
|
|
alda
|
ČRNO!!!!! bravo! Moja naj, naj barva! Kdaj pa je poroka? Imam na zalogi kar nekaj unikatnega nakita/ ga sama izdelujem/ , zato ti iz izkušenj lahk povem,da na tak disanj obleke najbolj paše kak grob nakit. Barve: bela kombinacija s črno, al pa vijola-temno! ti pripopam kak link kar bi ti pasalo po moje
|
|
RE: Poroka - pomoč pri kombiniranju dodatkov 21.5.2010 8:58:14
|
|
|
|
alda
|
evo to so moji predlogi: http://www.mojalbum.com/natasae/nakit
|
|
RE: Poroka - pomoč pri kombiniranju dodatkov 21.5.2010 9:42:09
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz bi tu zraven oblekla rdeč sako, pa rdečo torbico ali pa pač kakšno drugo barvo takšno kombinacijo (sako + torbica). Jaz nakita vpadljivega ne maram, tako da s tem ti pa težko pomagam.
|
|
|
|
RE: Poroka - pomoč pri kombiniranju dodatkov 21.5.2010 9:48:27
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb črne barve na porokah se ljudje ne poslužujejo, ker nekateri verujejo v to, da črna barva na poroki prinaša nesrečo in zlo v zakon in podobna verska prepričanja imajo nekateri jaz tej obleki tud ne bi kaj veliko dodajala, mogoče nakit v kakšni živi barvi zakaj so pa pol duhovniki oblečeni v rčno? zame je črna zakon. ne maram pa kombinacije z vijola, ker pol mi pa res rata neka asociacija na pogreb.Črna, vijola,...
|
|
RE: Poroka - pomoč pri kombiniranju dodatkov 21.5.2010 9:49:55
|
|
|
|
ronja
|
ne maram pa kombinacije z vijola, ker pol mi pa res rata neka asociacija na pogreb.Črna, vijola,...user posted image ali pa na duhovnike, a niso oni tudi dostikrat v vijola?
|
|
|
|
RE: Poroka - pomoč pri kombiniranju dodatkov 21.5.2010 9:51:46
|
|
|
|
StrawberrY
|
Jaz bi kombinirala z rdečo ali rumeno! Ne maram pa črno-bele kombinacije, čeprav se ji včasih ne morem izogniti !
< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 21.5.2010 9:52:28 >
|
|
|
|
RE: Poroka - pomoč pri kombiniranju dodatkov 22.5.2010 8:53:59
|
|
|
|
Ronči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb črne barve na porokah se ljudje ne poslužujejo, ker nekateri verujejo v to, da črna barva na poroki prinaša nesrečo in zlo v zakon in podobna verska prepričanja imajo nekateri jaz tej obleki tud ne bi kaj veliko dodajala, mogoče nakit v kakšni živi barvi zakaj so pa pol duhovniki oblečeni v rčno? zame je črna zakon. ne maram pa kombinacije z vijola, ker pol mi pa res rata neka asociacija na pogreb.Črna, vijola,... ja prav zato!!! drugače pa je črna zakon,
|
|
[Brisano sporočilo] 22.5.2010 23:15:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.