|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poroka - cenovno
11.7.2006 15:15:15   
Anonimen
Mene pa zanima, kolikšni so bili celotni izdatki za vašo poroko in koliko ljudi ste imele povabljenih?
Če kateri to ni težko povedat, bi bila zelo vesela informacij. Me zanima koliko bi prišla taka ne preveč in ne premalo razkošna poroka za okrog 100 ljudi.
Nimam pa niti osnovne predstave, tak, da bi mi informacije s prve roke prav prišle.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poroka - cenovno
11.7.2006 15:23:03   
Anonimen
Povabljenih 60, izdatki cca. pol milijona na okroglo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2006 15:41:55   
baguSka
odvisno kere pevce nabavs, kaj si prvoscs na obredu, ce je cerkvena al samo civilna, odvisno kero gostilno zberes... kok mas avte okrasene, kok das za obleko... razpon je prevelik!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2006 15:48:39   
Anonimen
No, če pa baguska tko prav, je pa za verjet. Ona namreč slovi kot velika oboževalka in poznavalka porok user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2006 17:37:46   
beti 1
40 ljudi, obleka narejena po meri, slow food za večerjo, živa glasba... Skupaj s fantovščino in dekliščino za kakšnih 120-150 ljudi malo čez 1mio pred tremi leti. Mava obletnico 19.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2006 20:07:31   
Dejča
Za 85 ljudi milijon 300.000.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2006 6:35:52   
Anonimen
Baguska - mi je čist jasno, da je razpon velik in da je odvisno kaj si privoščiš, zato pa sprašujem po konkretnih izkušnjah!! A ti jih imaš kej več?
Potem mi pa povej okvirno ceno za poroko s 100 ljudmi, civilno + cerkveno, z večerjo, poznim obrokom in kislo juho v povprečni gostilni, s svojim vinom, torto za sto ljudi, prstanoma srednjega cenovnega razreda, sposojenimi oblekami, pa še kaka okrasitev avtov in prostora?
Muzika pa tudi nekaj povprečnega, ne kak drag ansambel.
No pa da vidim kako se spoznaš user posted image !

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.7.2006 6:47:47   
LARIKA
Midva sva poročila 2004 na gradu Bogenšperk in moram povedat da je bil to najlepši dan v najinem življenju. Res je bilo nekaj posebnega ker sva imela na poroki samo peščico sorodnikov in prijateljev cca 40. meni se to ne zdi veliko ljudi,ker sva morala malo gledat na finance,ker sva celotno poroko plačala sama.
Stroški:
-moja obleka- 58.000
-njegova obleka- 60.000
-za čevlje moje in njegove- 30.000
-torta in pecivo- 60.000
-prstana- 120.000
-ansambel- 100.000
-gostilna- 300.000
-cvetje- 90.000
-vabila- 17.000
-frizura+make up- 15.000
-civilna poroka- 37.000
-fotografinja-60.000
-foto album-30.000
-najem avtomobila skoraj podarjen za 3 dni pa vseeno-30.000
Potem so pa še malenkosti, tako da naju je poroka stala skoraj 1.200.000.
pa nama ni žal,ker smo se imeli res fenomenalno. Vsaj midva sva se imela noro.
Aja pa na poročno potovanje ne pozabite,midva sva bila v Egiptu-noro nepozabno,tega res ne smete spustiti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.7.2006 6:52:25   
Anonimen
Povabljenih samo 20 najožjih sorodnikov in prijateljev, civilna poroka na Ljubljanskem gradu, pijača (in dve kosili) v gostilni Micka v Ljubljani, obleke izposojene, čevlji kupljeni, prstana podarjena.
- Poroka: 5.000 SIT
- Gostilna: 5.000 SIT
- Čevlji: 3.000 SIT
Skupaj torej 13.000 SIT. Leta 1997. Zdaj sem že srečno ločena. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.7.2006 14:42:59   
sassy
Midva sva lani dala za 46 ljudi samo civilno poroko cca 1.000.000,00 sit. Se pa nisva preveč preseravala, dosti stvari sem sama naredila-pa je še vedno naneslo toliko. Prijateljica za 86 ljudi pred dvemi leti za civilno poroko cca 2.500.000,00 sit. Tako da je to res zelo odvisno od tega kaj in kako si bosta uredila.

Lepe priprave in še lepše zakonsko življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.7.2006 19:20:25   
Anonimen
cca. 2.000.000 za 130 poabljenih

(odgovor članu sassy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
12.7.2006 21:05:44   
tinaaja
Zgornje meje ni user posted image user posted image
Midva sva dala vse skup okol 2,3 mil... Ampak moja obleka ni bila izposojena, prstana srednjega visjega cenovnega ranga, fotograf -110000sit, band -170000, ohcet je bila 1.000.000 za 105 ljudi ... torta 45000 (priporocam Sladkac za Bezigradom), moja obleka 200000, njegova 100000 + kravata, cevlji, nogavice, srajci.. nakit 25000. roze 100000... cerkvena poroka (obred, pevka, okrasitev) 60000. civilna 200000 (vila bistrica s ful pogostitvijo) mah se nabere... vabila, zahvale, konfeti, masne, ... najprej sva startala z velik manjsim budgetom, pol sva si pa dala mal duska, ker so starsi placali ohcet.
poroko lahko naredis lepo z malo denarja, kot sem pa napisala, zgornje meje ni.. ce se nama zdi veliko denarja za poroko - ja. a nama je zal - NE!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.7.2006 21:21:28   
Anonimen
A tolk dnarja da je ta zabava???

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
12.7.2006 22:32:57   
bobek05
Pismo... 2 leti je od tega, pa sem že kar pozabila koliko smo za kaj odšteli... user posted image  user posted image

- konfeti, vabila, ...ca 60 jurjev
- blazinica za prstane... 5 jurjev
- moja obleka... 75 jurjev
- moževi obleki (unikat, 1 od Mure) - 100 jurjev
- prstana ... 75 jurjev (kupila moja priča)
- torta... enih 30 jurjev
- baloni.. 15 jurjev
- bend.. 200 jurjev
- hrana+pijača... 700 jurjev (s tem, da smo imeli naprej pogostitev doma - sprejem gostov /zelenjavni ragu + bograč - nekaj toplega, ker je bilo za časa kosila/, potem pogostitev, ko smo prišli z obreda /kanapeji/ - midva sva se medtem slikala, v gostilni pa 3 hode + kisla juha + pohorska omleta)
- fotograf + album... skupaj 100 jurjev
- rože.... za okrasitev 60 jurjev
- šopek.. 15 jurjev
- frizer... 12 jurjev (make up zastonj, ker poznam stilistko)
- najini čevlji... cca. 40 jurjev

bi se še kaj našlo, pa se te moment ne spomnim - vse skupaj je bilo cca. 2 milijona, imela sva pa 150 ljudi

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.7.2006 12:22:11   
TONČI.
user posted image  S tako plačo kot jo imava, bova mogla puf vzet če se bova hotla poročit. Al pa tisti ta pocen varijante noben noče napisatuser posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.7.2006 12:25:57   
pot
To bi tudi mene zanimalo TONČI.
Koliko pride za recimo 20ljudi, skromna poroka, zunaj na prostem - z matičarjem - civilna, malo peciva, šampanjca in torta, ter kosilo v kakšni gostilni?

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.7.2006 13:30:17   
alea_si
no, še malo cenejša varianta, da se ne bo kdo še prestrašil vsega skupaj user posted image

poroka na prostem s piknik - hrana ponudbo, zelo dobro živo glasbo (niso kakšne hrvaške hojladrije), lastnimi oblekami (spet ne tipično poročnimi, ampak vseeno lepimi) in 120 ljudi 500.000.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.7.2006 13:35:28   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

No, če pa baguska tko prav, je pa za verjet. Ona namreč slovi kot velika oboževalka in poznavalka porok user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.7.2006 13:36:53   
baguSka
Potem mi pa povej okvirno ceno za poroko s 100 ljudmi, civilno + cerkveno, z večerjo, poznim obrokom in kislo juho v povprečni gostilni, s svojim vinom, torto za sto ljudi, prstanoma srednjega cenovnega razreda, sposojenimi oblekami, pa še kaka okrasitev avtov in prostora?
Muzika pa tudi nekaj povprečnega, ne kak drag ansambel.
No pa da vidim kako se spoznaš !

Hehe. No, taka poroka stane cca 1 mio.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.7.2006 13:39:58   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: nasapot

To bi tudi mene zanimalo TONČI.
Koliko pride za recimo 20ljudi, skromna poroka, zunaj na prostem - z matičarjem - civilna, malo peciva, šampanjca in torta, ter kosilo v kakšni gostilni?

cca 100k.user posted image  Odvisno od gostilne.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.7.2006 13:53:43   
pot
Hvala, baguSka. user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.7.2006 22:41:08   
sarazan
Samo cerkvena poroka (civilna je bila na Mauriciusu) za 100 ljudi:
- obleki in čevji kupljeni
- prstani srednji razred
- cvetje samo na avtu, v katerem sva se peljala, moj šopek in priponke za priče, ter aranžma v cerkvi
- gostišče najeto samo za nas: meni 11.000 sit na osebo
- torta in piškoti naročeni v slaščičarni
- glasba, imeli smo DJ-a
- fotograf in snemalec najeta za cel dan (Multivizija)
- tiskanje vabil in zahval: podarjeno od strica tiskarja user posted image

Upam, da nisem kaj pozabila.
Vse skupaj naju je prišlo okoli 2,5 mio.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.7.2006 23:06:28   
Anonimen
Tonči in Nasapot - kaj sem pa jaz napisala? user posted image

(odgovor članu TONČI.)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
16.7.2006 23:48:02   
pot
Se globoko pardoniram, Kerensa. user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala ti za vse podatke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.7.2006 23:50:52   
Anonimen
Samo, da ne boš šla potem po mojih sledeh... saj si prebrala, da sem ločena, a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?