|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poroka
23.2.2007 12:15:41   
Anonimen
Živjo, imate super nasvete in fajn je, da so mnenja različna. Povejte mi, kaj si mislite o tem, da si zelo želim biti poročena. Imela sem dva resna fanta, ta je tretji in živiva skupaj, ampak noben od njih treh se ni hotel poročiti. Zdaj pa ne vem, če sem smotana, ampak meni poroka pomeni nekaj več kot biti partner. Zdi se mi lep obred, zaveza, velika ohcet me sploh ne zanima, ampak bi se poročila pred nekaj prijatelji. Sem mogoče staromodna?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poroka
23.2.2007 12:34:23   
Minka Pobalinka
Mah ne vem.. meni poroka ne pomeni absolutno nič. Če se s partnerjem razumeta se razumeta poročena ali neporočena.. če pa je namenjeno da gresta narazen pa ravno tako.. No če si poročen imaš v tej drugi situaciji samo še več sitnosti.
Poroka se mi zdi obred za druge, ne za par, ki se poroča. Da o stroških ne govorimo.

Midva se poročila ne bova, jaz si bom zaradi malega dodala še njegov priimek.. in that's it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2007 12:38:59   
tanikaa
Po moje nisi staromodna. Želja pač. Sama tudi nisem poročena. Včasih me zgrabi, da bi se poročila, potem pa me takoj mine. Saj sva že mela enkrat določen datum. Pa sem se vsara in sva vse skupaj dala v "mirovanje". In vsrala sem se kljub temu, da vem da je on tisti ta pravi. user posted image  

Opredeljevati nekoga po njegovih željah, ali je staromoden ali pa ne, pa se mi ne zdi glih fer. So punce, ki rade nosijo dolga krila, so punce, ki rade nosijo kratka krila in tako so tudi ženske, ki bi se rade poročile in so take, ki raje živijo na koruzi. In zakaj bi zdaj bil nekdo zaradi svojih želja staromoden????

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2007 12:47:54   
Anonimen
Jaz sem poročena. ne vem, nama se je to zdelo neko logično nadaljevanje najine zvezeuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2007 12:51:43   
ona
IZVIRNO SPOROČILO: Minka Pobalinka

Mah ne vem.. meni poroka ne pomeni absolutno nič. Če se s partnerjem razumeta se razumeta poročena ali neporočena.. če pa je namenjeno da gresta narazen pa ravno tako.. No če si poročen imaš v tej drugi situaciji samo še več sitnosti.
Poroka se mi zdi obred za druge, ne za par, ki se poroča. Da o stroških ne govorimo.

Midva se poročila ne bova, jaz si bom zaradi malega dodala še njegov priimek.. in that's it.

jaz se tudi popolnoma strinjam s tole izjavouser posted image user posted image

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2007 12:51:47   
tanikaa
Raho, saj ne da izzivam ali da mam kaj proti poroki. Samo nekaj me zanima. Kaj je nadaljevanje ljubezni? Poroka? Ok, če je to nadaljevanje ... kaj je potem nadaljevanje ljubezni po poroki? Otroci? Verjetno. In naslednje?

In še enkrat. Nimam čisto nič proti poroki. In fajn mi je, če se pari, ki si to želijo, poročijo. Samo tisto ...logično nadaljevanje ljubezni...nekako mi ne gre v kontekst.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2007 12:53:49   
Anonimen
Tanikaa - ne logično nadaljevanje ljubezni, logično nadaljevanje življenja. In temu kaj logično sledi? Ločitev ali pa smrt, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič ni 100%.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2007 12:54:08   
tanikaa
Minkapobalinka. Ni nujno, da je poroka obred za druge. Niti ni nujno, da nosi velike stroške. Saj kot sem napisala, sva se tudi midva hotela poročiti. In imela sva namen iti do matičarja s pričami in starši, potem pa en mali piknik za najožje kolege .... in dopust. Na dopust pa itak greva vsako leto.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2007 12:55:59   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Tanikaa - ne logično nadaljevanje ljubezni, logično nadaljevanje življenja. In temu kaj logično sledi? Ločitev ali pa smrt, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič ni 100%.

Da bi govorila o smrti...hudiča smrklja, o tem niti ne premišljuj. user posted image

Ločitev...eh, ne ga srat. Glej, potem boš morala znova iskati plen user posted image user posted image  Se ti da???' user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.2.2007 12:56:20   
Anonimen
Hvala. Jaz bi se zelo rada, sploh ne znam povedat zakaj. Zgleda, da to ni moja usoda. Hvala, vsaj nisem staromodna, kot mi očitajo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.2.2007 12:56:59   
Anonimen
Si normalna!!!!
Komaj sem tega izoblikovala po svoji podobiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa: Saj si si prebrala, da sem mu rekla, ko sem ga prvič videla, da se bo poročil z manouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil raho -- 23.2.2007 12:57:30 >

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
23.2.2007 12:58:06   
tanikaa

Si normalna!!!!
Komaj sem tega izoblikovala po svoji podobiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ti je ratalo????? Hitro povej recept!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.2.2007 12:59:19   
Anonimen
Težka je bila.... Posledice bodo večne. Nisem ravno bog, da bi mi bilo uspelo v enem dnevu (bog je adama naredil v enem dnevu), bila so potrebna leta - leta vzgoje in prevzgojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
23.2.2007 13:02:47   
Anonimen
Se mi kar smili user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
23.2.2007 13:03:02   
NRMM
Po mojem tudi nisi nič kaj staromodna. Midva sva se poročila,kaj pa vem zakaj user posted image .Želja je bila obojestranska,tako sva bila oba vzgojena,da je poroka krona ljubezni in evo ga šmenta že skoraj 6 let je mimo.

Se pa verjetno ne bi več poročila,to je dvodnevna fešta kjer se imaš fajn,potem si pa nakoplješ deca na glavo in ga ne moreš kar tak nagnat user posted image user posted image ,malo heca.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.2.2007 13:03:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

A je li? Kaj pa jaz?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
23.2.2007 13:05:01   
Anonimen
Si prakticirala na njem učiteljske veščine? A je moral kdaj klečat?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
23.2.2007 13:05:14   
tanikaa

Težka je bila.... Posledice bodo večne. Nisem ravno bog, da bi mi bilo uspelo v enem dnevu (bog je adama naredil v enem dnevu), bila so potrebna leta - leta vzgoje in prevzgojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mam 5 let truda za sabo...user posted image  No, nekaj je ratalo, samo jaz bi šeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image  Veš kak bi bilo fajn, če bi mi vsako jutro skuhal kavo, mi pripravil obleko, čevlje, mi nesel torbico do avta, me vsak večer zmasiral, vsak dan skuhal kosilo.........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.2.2007 13:05:56   
tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

A je li? Kaj pa jaz?user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti se nam itak smiliš. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.2.2007 13:06:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa
Jaz mam 5 let truda za sabo...user posted image  No, nekaj je ratalo, samo jaz bi šeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image  Veš kak bi bilo fajn, če bi mi vsako jutro skuhal kavo, mi pripravil obleko, čevlje, mi nesel torbico do avta, me vsak večer zmasiral, vsak dan skuhal kosilo.........

Ne prehitevaj! Do te lekcije še jaz nisem prišla pa sva skupaj že 17 let. Moj je trenutno na vaji Kako priti do hladilnika in si narediti sendvič!user posted image user posted image user posted image user posted image  in pa: Gospodinjski aparati - ne grizejo!

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
23.2.2007 13:09:24   
tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Ne prehitevaj! Do te lekcije še jaz nisem prišla pa sva skupaj že 17 let. Moj je trenutno na vaji Kako priti do hladilnika in si narediti sendvič!user posted image user posted image user posted image user posted image  in pa: Gospodinjski aparati - ne grizejo!

Joj, potem pa se ne bom pritoževala. Pri nas teh vaj sploh nismo meli. Viš, to pa je prednost, če vzameš tipa, ki ma že 27 let in 8 let koruzništva za sabo. user posted image  Je vsaj delno izoblikovan. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.2.2007 13:14:28   
ronja
PO moje tudi to ni fora staromodnosti, to si pač želiš, kot je rekla tanika, meni so pa všeč hlače na zvonc, hehe. Midva tudi nisva poročena, niti si noben od naju tega ne želi. Če bi si on to strašno želel, bi se poročila z njim, verjetno, obljubim pa rajši ne, če bi slučajno bral, heheuser posted image . Cerkvetno se pa ne bi hotela poročit, ker nisem verna in se mi ne zdi fer, pa tudi ateizem je prepričanje in zakaj bi jaz morala izdat svoje prepričanje zanj. No, na srečo je on še bolj proti cervetnim porokam kot jaz, pravi, da ne gre več na nobeno, hehe (mislim, tudi zraven noče bituser posted image , ko se drugi poročajo v cerkvi)

Sem pa parkrat sanjala, da bi se morala poročit in me je totalna panika zagrabla, tak da te čisto razumem, tanika, heheuser posted image čeprav tudi jaz mislim, da je ta edini pravi zameuser posted image

Mogoče bi svojega izbranca lažje prepričala, če bi mu povedala, zakaj ti to toliko pomeni, vem, da je težko opisat, ampak če bi on začutil to, kar čutiš ti, ne bi imel proti. Njemu je to verjetno samo podpisovanje ceclcev in en kup sitnosti in stroškov, tega mamo pa že v vsakdanjem življenju dosti... povej mu, kako sanjaš o obredu, kako bi ti detajli veliko pomenili, kako te take stvari ganejo, kaj pa vem... Tisto kar ti pomeni, saj verjetno to ni tisti listek, ki ti ga dajo, ampak vse skup... No, ta vse skup mu opiši, da bo malo lažje dojel, zakaj si to tako želiš in se mogoče pustil prepričat. če ti pa ne rata pa se tolaži s tem, da je pa vseeno boljše imet lepo koruzništvo kot slab zakon...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.2.2007 13:45:17   
nejar
Tudi za moje pojme nisi staromodna. Mene edino pri vsem tem moti, da se določeni poročijo zaradi otroka. Midva sva se poročila pa nisem bila noseča in še v tem letu ne načrtujemo user posted image . Meni osebno poroka pomeni veliko in tudi v sorodstvu nimamo nobenega para, ki ni poročen. Sedaj že trtje leto imamo po dve poroki. Se mi zdi, da nam je ful fajn.
Vsak naredi tako poroko kolikor ima financ.
Če smo že pri tem glede ločitve je isto, če so otroci in nepremičnine je vse povsod drek od dreka. Tudi tistih grdih razvad bo konec glede vrtca pa štipendij.....poznam en primer k sta se starša ločila, da je sine dobil štipendijo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.2.2007 14:12:16   
Kanny
Živjo,

Tudi midva se bova enkrat poročila. To obema nekaj pomeni. Jaz bi se poročila takrat, predno pride otrok na svet. Zakaj? Zato, ker je čisto drugače (vsaj meni), da pride v porodnišnico moj mož, ne pa kot fant.
Ne vem, osebno mi to ful več pomen. Mogoče tesnejši občutek pripadnosti. Pa nisem verna.

Vsak po svoje.

(odgovor članu nejar)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.2.2007 14:50:21   
Angellina
Mene je moj mož poročil zato, da mu ne bi ušla user posted image . Že ta prvi teden me je previdno vprašal, če obstaja kakšna možnost, da ga vidim kot življenskega partnerja user posted image . Kurja je bil že pri 18-tih letih smešno resen user posted image
No res sva se potem poročila  6 let kasneje, ampak uidem mu lahko poročena al pa neporočena...nima veze, le žepe bo spet treba praznit user posted image ...zato bom kar tu ostala...mi nič ne fali user posted image .

(odgovor članu Kanny)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?