ronja
|
PO moje tudi to ni fora staromodnosti, to si pač želiš, kot je rekla tanika, meni so pa všeč hlače na zvonc, hehe. Midva tudi nisva poročena, niti si noben od naju tega ne želi. Če bi si on to strašno želel, bi se poročila z njim, verjetno, obljubim pa rajši ne, če bi slučajno bral, hehe . Cerkvetno se pa ne bi hotela poročit, ker nisem verna in se mi ne zdi fer, pa tudi ateizem je prepričanje in zakaj bi jaz morala izdat svoje prepričanje zanj. No, na srečo je on še bolj proti cervetnim porokam kot jaz, pravi, da ne gre več na nobeno, hehe (mislim, tudi zraven noče bit , ko se drugi poročajo v cerkvi) Sem pa parkrat sanjala, da bi se morala poročit in me je totalna panika zagrabla, tak da te čisto razumem, tanika, hehe čeprav tudi jaz mislim, da je ta edini pravi zame Mogoče bi svojega izbranca lažje prepričala, če bi mu povedala, zakaj ti to toliko pomeni, vem, da je težko opisat, ampak če bi on začutil to, kar čutiš ti, ne bi imel proti. Njemu je to verjetno samo podpisovanje ceclcev in en kup sitnosti in stroškov, tega mamo pa že v vsakdanjem življenju dosti... povej mu, kako sanjaš o obredu, kako bi ti detajli veliko pomenili, kako te take stvari ganejo, kaj pa vem... Tisto kar ti pomeni, saj verjetno to ni tisti listek, ki ti ga dajo, ampak vse skup... No, ta vse skup mu opiši, da bo malo lažje dojel, zakaj si to tako želiš in se mogoče pustil prepričat. če ti pa ne rata pa se tolaži s tem, da je pa vseeno boljše imet lepo koruzništvo kot slab zakon...
|