Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Porodnišnica Ptuj ali Maribor 10.8.2004 22:30:26
|
|
|
|
Seven*
|
Jaz bi sla na Ptuj. :) Slabse kot v MB je tezko. Vsaj moja izkusnja je taksna.
|
|
|
|
Porodnišnica Ptuj ali Maribor 11.8.2004 8:41:02
|
|
|
|
tinka-pepa
|
baje je ptujska porodnišnica dobra, samo če je slučajno kaj z :duda: narobe, nimajo dobrega oddelka za dojenčke. rodila sem v MB, v porodni ni bilo nič kaj slabega, razen da so me pustili matrat 19 ur in na koncu so mi naredili ZR, na intenzivni tudi prijazni, so pomagali, na oddelku pa tudi, prosila sem za sobo kjer bi lahko bila sama ( bila sem zelo slabotna )in so mi to tudi ugodili. slišala sem veliko slabega, nekaj dobrega za MB. odločit se moraš sama, jaz verjetno več nebi šla v MB.
|
|
|
|
Porodnišnica Ptuj ali Maribor 11.8.2004 10:01:25
|
|
|
|
malika
|
jaz pa sem z Mb prav zadovoljna in imam lep spomin. Sem pa slišala pa ne vem, če so to samo govorice, da delajo na Ptuju carske reze kar tako- po naročilu.:zmeden:
|
|
|
|
Porodnišnica Ptuj ali Maribor 11.8.2004 10:37:04
|
|
|
|
tamala
|
Kakor za koga - jaz sem bila v MB zelo zadovoljna! Ptuj ima sicer dobrom lado osebje, ampak oprema ipd. je pa daleč zadaj...:ups: tako se pač govori. Eno so za belo, drugi za črno. Izberi sivo, pa bo.:zmeden: Jaz sem se tudi navduševala za Ptuj, a mi je čisto izven dosega. Že zato sem šla v MB. in toliko, kot grajajo MB, sem slišala slabega za Ptuj. ne moreš pa naprej vedeti, kako bo in kje je bolje. Smo pač različni. Roditi boš morala, kje, je pa čisto vseeno.;):) Samo, da bo z bebico vse ok in da bi ti šlo čim lažje :bravo::bravo: jaz grem decembra definitivno v MB. D, 20t
|
|
|
|
Porodnišnica Ptuj ali Maribor 11.8.2004 13:02:10
|
|
|
|
tamala
|
Tudi v MB ti ne dajo klistirja, če ne želiš, očka lahko prisustvuje tudi brez potrdila, tudi otroka dobiš takoj po porodu, popkovino lahko očka prereže, celo slikajo ga... Skratka - bp. Torej, ali Ptuj ali MB, čisto vseeno je!!! D.
|
|
|
|
Porodnišnica Ptuj ali Maribor 12.8.2004 19:13:31
|
|
|
|
julia
|
Punce hvala za vaša mnenja, vendar res ne vem kam naj se odločim. MOJCA 78 Jaz imam pa rok 12.01.2005, lahko se še zgodi da se morda še srečava v porodnišnici. Povej kako pa si drugače? Ali si že začutila tiste prve gibe pri tvoji pikici? Julia :sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?