Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PORODNIŠNICA POSTOJNA MAREC 2012 4.1.2012 0:34:26
|
|
|
|
marec 2012
|
si si mogoče ogledala porodni oddelek?jaz sem bila na predavanjih za EA pa si nismo ogledale oddelkov.
|
|
|
|
RE: PORODNIŠNICA POSTOJNA MAREC 2012 4.1.2012 9:31:41
|
|
|
|
_Ajla_
|
Si bila pa zgodnja za MŠ, glede na to, da imaš pdp marca Tudi če nisi imela možnosti ogleda, če želiš roditi v vodi, se rabiš oglasiti v porodnišnici kak mesec in pol pred pdp-jem na razgovoru. Dobiš informacije o testih, ki jih rabiš narediti, dokumente za prebrati, vse ti razkažejo in razložijo kako poteka porod v vodi itd. Lp, A
|
|
|
|
RE: PORODNIŠNICA POSTOJNA MAREC 2012 4.1.2012 21:33:59
|
|
|
|
marec 2012
|
MŠ sem začela obiskovati včeraj.Bila sem na predavanjih v Postojni za EA.A te vse teste je treba narest tudi za EA?
|
|
|
|
RE: PORODNIŠNICA POSTOJNA MAREC 2012 31.1.2012 15:18:09
|
|
|
|
monita
|
kako pa je z obiski v postojnski P? se točo držijo ure, ali lahko pridejo očetje kadarkoli?
|
|
|
|
RE: PORODNIŠNICA POSTOJNA MAREC 2012 2.2.2012 12:47:59
|
|
|
|
Luns
|
Držijo se ure, ne morejo očki kr prosto šetat kadarkoli. Razen če si nadstandardni sobi tam pa mislim da imaš obiske lahko cel dan.
|
|
|
|
RE: PORODNIŠNICA POSTOJNA MAREC 2012 9.2.2012 20:02:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ei, evo mene, še ena marčevska 2012:) Glede na to, da sem primorka, ne vidim druge boljše možnosti tu okoli kot Postonjska porodnišnica. Komaj čakam :) Obiski so sedaj dovoljeni le zdravim partnerjem in sorojencem. In tako je tudi prav! Več možnosti za druge (zdrave) obiske imate, če se odločite za nadstandardno sobo, če bo ta na voljo ali babiško hišo! A je katera, ki razmišlja v tej smeri? Kdaj imate PDP? lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?