|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodnišnica MB - kaj potrebujem
19.5.2009 8:38:04   
Mami26
Pozdravljene,

bliža se moj PDP 11.6 in je čas, da začnem pripravljati stvari za v bolnico.
Zanima me kaj vse potrebujem v MB za dojenčka in zase. 
Oblačila za domov in za higieno zase mi je jasno, kaj pa ostalo?
A v času bivanja uporabljaš njihove pleničke - pampers in terta, za domov pa svoje je tako?
Kako je s hladilnim mazilom za ritko?
A si vložke prinesem svoje ali jih dobim v času bivanja tam?

Hvala za odgovore.

Lep dan 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porodnišnica MB - kaj potrebujem
19.5.2009 8:43:49   
elevitka
Pozdravljena!

V MŠ v P Maribor nam je bilo rečeno da v času bivanja v P imamo vse njihovo na razpolago tako zase kot otročka. Edino je omenila (katera želi) svoje natikače- ker so tisti njihovi plastični šlapni neudobni, sploh če ti noge zatekajo in pa copatke ali zoknčke za otročka. Kozmetiko za osebno nego zase pa le imej s seboj, nastavke za dojenje in dudo za novorojenčka.

Drugače pa vso kozmetiko za dojenčka imaš tam od alkohola do gazic za umivanje, pleničk, srajčk in hlačk oz. pajackov, kremic....

Svoje stvari imaš potem zase in za otroka le za odpust (kar se oblačil tiče)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Mami26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2009 9:03:01   
Teni_
Jaz bi samo rekla, da vzami kakšne pampers ali katere druge plenička, ker je glede tega zelo omejena količina(vsaj bilo je). Ja, pa dvojne zokenčke sem vzela. Ostalo pa jaz nisem nič za user posted image  jemala, pa za sebe razen teh osnovnih zadev tudi ne. Za sebe sem vzela še črpalko za črpanje mleka, ker se obakrat imela probeme z dojenjem, tisto njihove črpalke so pa neke čudne in nisem nič spravila z njimi ven.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2009 14:49:25   
Taddy78
Rodila 05, tako da ne vem če se je kaj spremenilo.
Sicer je že vse napisano...tam pač prakticirajo, da bi dojenčki bili čez dan poviti v bombažne tetra plenice, zato imaš na voljo pleničke samo za čez noč (saj včasih jih dajo več), tako da sem jih tudi jaz potrebovala.
Šlapne absolutno user posted image , osebno kozmetiko tudi, tiste Vir80, ki jih imajo so svetovni vložki (pač moraš imeti noter 2 komada), pa "sexy"mrežaste hlačke tudi.

Za tamalega pa seveda zoknčke, mi smo še imeli dudo, po porodu mi je moj prinesel še črpalko, ampak so mi potem posodili njihovo, nastavek  za dojenje sem dobila že v porodni sobi...
Tam imaš na razpolago res vse taboljše kremice za ritko (Lamprehtova), olje, alkohol, tudi kremo za bradavice.
Če bo kaj zmanjkalo, moraš samo pogumno "zagnjavit" user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2009 14:50:50   
Taddy78
TeniRR kakšno črpalko pa si dobila? Meni so takrat dali tisto električno ki je tak vlekla , da sem mislila, da mi bo še drobovje ven potegnilouser posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2009 16:26:14   
Mami26
Punce, hvala za odgovore.

Lp

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2009 16:30:46   
Teni_
Taddy78, ko bi mi vsaj to dali. Jaz sem leta 2003 dobila neko predpotopno staro črpalko, no pol 2005 sem pa svojo imela. Ona stara pa je imela neko čudno pumpico gor ala tista na navadnih zadevah za pritisk merit in ni nič ven potegnila.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 19.5.2009 16:31:47 >

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2009 19:53:56   
patkapatatka
Definitivno rabiš šlapne ali copate z debelim podplatom, lanolin kremo za bradavice in ostalo kozmetiko zase za user posted image  pa na začetku nič, dan pred odpustom pa naj ti prinesejo stvari za oblečt in tetra plenice.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?