Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Porodnišnica Lj - omejitev obiskov 16.7.2009 13:53:17
|
|
|
|
Naja31
|
Moja prijateljica je rodila prejšnji teden. Res lahko samo partner oz. očka otroka.
|
|
|
|
RE: Porodnišnica Lj - omejitev obiskov 16.7.2009 14:55:59
|
|
|
|
M1987
|
Hvala Otika. Sam tole z obiski je pa res en šmorn no
|
|
RE: Porodnišnica Lj - omejitev obiskov 16.7.2009 15:27:20
|
|
|
|
Najaa
|
Če je samo za očete, potem vratar res ne spušča nikogar gor. Ko sem bila februarja tam in mi je tašča prinesla nekaj stvari, jaz pa nisem smela dvigovat (zarad CR), jo je komaj komaj spustil v dvigalo, da mi je sam do sobe nesla. So ful strogi glede tega.
|
|
|
|
RE: Porodnišnica Lj - omejitev obiskov 18.7.2009 20:48:04
|
|
|
|
moyca
|
vseeno je boljše tako, da malo omejijo obiske (sploh zdaj, ko se ne ve še natančno kaj bo s to gripo)... ko sem bila jaz novembra v lj porodnišnici, je k cimri eno nedeljo prišla CELA žlahta, pomoje ene 10 folka naenkrat
|
|
|
|
RE: Porodnišnica Lj - omejitev obiskov 19.7.2009 8:31:00
|
|
|
|
majči22
|
Takrat potrebuješ samo očka, vsi ostali lahko počakajo. Mi je všeč, da so to naredili.
|
|
RE: Porodnišnica Lj - omejitev obiskov 19.7.2009 9:22:33
|
|
|
|
barbymiha
|
Tudi meni je zelo všeč, da sva prisotna samo starša in najina štručka. Da lahko uživaš tiste tri dragocene ure. Vsi drugi bojo že počakali tele tri dni
|
|
|
|
RE: Porodnišnica Lj - omejitev obiskov 19.7.2009 20:13:17
|
|
|
|
PC Baby
|
Bravo vodstvo porodnišnice! Kaj bi dala, da bi bilo tako pred tremi meseci, ko sem jaz rodila. Pa so bile polne sobe obiskov, galame, firbcev, da sploh nisi mogel uživat ob očiju in mali štručki.
|
|
|
|
RE: Porodnišnica Lj - omejitev obiskov 19.7.2009 20:19:22
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: M1987 Kaj res ne more nihče drug priti za 10 - 15 min? a se res ne moreš stpet teh par dni ajde, razumem, če ti je za drugega otroka hudo.....
|
|
RE: Porodnišnica Lj - omejitev obiskov 19.7.2009 20:57:49
|
|
|
|
Arwenko
|
Ne vem, jaz razumem to omejitev obiskov, predvsem s številčnega vidika, ampak zakaj ne omejijo na 1 osebo, kaj pa tista, ki nima partnerja recimo, pa bi želela da je ob njej mama, sestra ali pa bog ne daj najboljša prijateljica, a tista pa nima pravice?? Ne vem, to je meni absurdno, ok rečejo, ne več kot 1 oseba naenkrat, ampak zakaj pa samo očetje?!
|
|
|
|
RE: Porodnišnica Lj - omejitev obiskov 19.7.2009 21:25:56
|
|
|
|
blanč
|
Se strinjam z arwenko. Jaz sem pred enim tednom prišla iz P kjer smo preživeli več kot en mesec in verjemite mi, da sem si želela, da bi vsaj starši lahko prišli na obisk in spoznali svoje vnuke . Za nas, ki smo v P dolgo je tale prepoved kar zoprna, tiste, ki greste tretji dan domov pa res lahko hvalite boga, da je tako. Da pa pridejo cele trume žlahte je pa prav nesramno in nedopustno.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?