Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Porodnišnica LJ in Dianatal gel? 18.3.2012 18:42:15
|
|
|
|
mrcinca
|
že malo pozno, pa vendar ... Jaz sem rodila avgusta, kupiti sem ga morala sama. Mi je pa babica že na začetku rekla, da škoda, da nisva šla rajši kam na večerjo, ker s tem nekdo prav mastno služi. :( Jaz sem bila kljub temu gelu šivana notranje in zunanje kar nekaj šivov.
|
|
|
|
RE: Porodnišnica LJ in Dianatal gel? 19.3.2012 8:34:13
|
|
|
|
kala 28
|
hojla MRCINCA res škoda ker ti nič pomagalo...sama se še zelo odločam za uporabo tega gela... mi pomaga tudi tale tvoj post, so pa nekatere posameznice ki so ble zelo zadovoljne...je res vsak porod edinstven... sem pa slišala za lj porodnišnico da jim je kar problem uporabiti gel, sama se nagibam da bi šla rodit v lj, saj mi je najbljižnja porodnišnica, pa še če se slučajno kaj zakomplicira se mizdi da znajo pravočasno reagirati... sem prvorodka, zato bomo videli čez dober mesec:)
|
|
|
|
RE: Porodnišnica LJ in Dianatal gel? 20.3.2012 7:31:22
|
|
|
|
mrcinca
|
Ja, tudi jaz mislim, da je vsak porod edinstven. Tudi jaz sem prvič rodila, upam, da bo drugič bolje :) Mislim, pa, da je sedaj tudi cena tega gela malo padla. Pri meni babica ni nič pokazala, da bi ji bilo težko dat, samo je pa to povedala. Drugače pa, jaz sem bila 17 ur v porodni in moram reči, da mi je bilo celotno osebje super. Sploh pa babica, z veseljem bi jo imela tudi prihodnjič :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?