|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodniška ali starševski dodatek?
18.9.2007 16:24:03   
madela
Stvar je sledeča. Moja sestra je zadnjih 5 mesecev zaposlena za polni delovni čas.pred tem je bila kak mesec brez zaposlitve,še pred tem je pa par let delala v gostinstvu,ampak je bila prijavljena samo za par ur na teden in ni plačevala vseh tistih prispevkov,ko gredo iz plače.
Ker pa je zadnjih 5 mesecev polno zaposlena je plačevla tudi to. Sedaj konec septembra ji poteče pogodba in bo ostala doma,ker ima sredi oktobra PDP.
Sedaj pa ne ve,če ji pripada porodniška ali samo starševski dodatek. Koliko časa bi morala biti zaposlenauser posted image

Če se spoznate na te stvari kaj bolje,kot jaz mi prosim dajte kak nasvet user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porodniška ali starševski dodatek?
18.9.2007 16:35:07   
Marina_
V zadnjih 18 mesecih mora imeti 1 leto delovne dobe(upam,da se nizsem zmotila :)).Jaz sem bila tudi zaposlena za polovični delovni čas in sem vseeno dobila zelo lepo porodniško.Tako je bilo lansko leto.
kako pa je sedaj pa nimam pojma.

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2007 16:38:36   
Anonimen
Po preteku pogodbe ji pripada bolniška 30 dni s strani ZZZS. Naj ureja, če je na bolniški. En mesec, pa en mesec.

(odgovor članu Marina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2007 18:41:01   
Naja30
Ko se ji bo končalo delovno razmerje, naj gre na ZZZS, kot ti je pred mano rekla. Ampak naj pazi, da bo to v roku 8 dni po prenehanju del.razmerja. Od tukaj dobi lep denar kot nadomestilo za bolniško. Potem pa na zavod. Za porodniško se šteje 12 mesečnih prilivov, tako da jaz mislim, da bo kar porodniška. Nisem sigurna, naj me katera popravi, če ni tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2007 19:56:36   
madela
Tole za ZZZS,da ti krije en mesec bolniške pa prvič slišim. Kam pa naj to sestro točno napotim in kaj sploh mora reči user posted image  Res se mi niti malo ne svita kako to poteka,ker sama nisem bila na tem,da bi lahko to koristila.
Drugače pa hvala za odgovore. Sicer sestrapravi,da verjetno ne bo dobila porodniške,ker tisto kar je delala v gostinstvu je dobila kao sam bivših 5 jurjuh plače,pa tud ni se plačevalo tisto za zpiz,pa zavarovanje...
Tole pa se kljub temu splača it vprašat na ZZZS!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2007 20:20:59   
Blejka26
jaz sem bila sedaj 8mesecev brezposelnain mislim da gledajo za 3leta nazaj-moraš v zadnjih treh letih imeti vsaj eno leto delovne dobe.no men to piše na odločbi ki sem jo včeri dobila
"ZSDP v drugem odstavku 39.člena določa,da imajo pravico do porodniškega nadomestila tudi osebe,ki nimajo pravice do porodniškega dopusta,če so bile zavarovane po tem zakonu najmanj 12mesecev v zadnjih treh letih pred uveljavljanjem pravice do starševskega nadomestila."
upam da sem pomagalauser posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2007 21:51:03   
madela
Hvala,najbolje da gre kar na CSD in si tam uredi porodniško,pa potem še vse ostalo kar mora preden rodi.
Je pa bila vsega skupaj zaposlena sigurno več kot 12 mesecev v zadnjih treh letih,tako da bi potem morala dobit.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?