|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodniška!
1.9.2006 9:18:53   
Beti S
Ojla
Mene zanima koliko časa moraš biti zaposlen da ti pripada porodniška? Kako se to šteje? Od prvega dne zaposlitve pa do začetka porodniške? Vem malo čudna vprašanja.
Zanima pa me ker sem študentka in imam možnost zaposlitve.

Lp Beti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porodniška!
1.9.2006 10:10:57   
Naja30
Porodniška se izračuna iz povprečja 12-mesecev. Pojdi malo pobrskat na Družinsko zakonodajo, sigurno boš kaj našla.

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
1.9.2006 14:38:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Porodniška!
2.9.2006 9:14:51   
Ivek
Pozdravljena Beti S!
Porodniška ti pripada v vsakem primeru, tudi če nisi delala polnih 12 mes. Recimo, da si delala 5 mes, potem pač 2 nisi, pa si spet dva delala...ti se seštejejo meseci dela, če ti pa manjkajo, ti vzamelo minimum in izračunajo povprečje, ki je dosti nižje, če maš nekaj mesecev primanjkljaj. Tvoja porodniška ni odvisna, ali si delala pri enem delodajalcu, ali več. Važno je le, da imaš 12 mes. dela kjerkoli, kadarkoli-za določen, nedeločen, alinpolovičen delovni čas, javna dela....pač se kasneje pozna po višini porodniške v kolikor nisi delala 12 mes.
Jaz sem imela 9 mes. dela na javnih delih (določen čas-70 % delovnega časa in plače) in 3 so mi manjkala, pa sem dobila porodniško. Bila je sicer za user posted image  , a je le bila!

LP Ivek v  user posted image !

Sve prave su ljubavi tužne...

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za fantka
JAPE

Katero se vam zdi lepše ime?

Job (25%)

Julij (49%)

Jalen (26%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!