Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Porodnišnica Celje - dan odprtih vrat 8.3.2005 10:10:29
|
|
|
|
Čiračara
|
Minkaa kdaj pa je ta dan odprtih vrat? Danes? Mi lahko malo več poveš o tem?
|
|
|
|
Porodnišnica Celje - dan odprtih vrat 8.3.2005 11:25:03
|
|
|
|
Minkaa
|
Dnevi odprtih vrat so ob torkih ob 13h. Predstavijo oz. pokažejo pa ti vse od začetka, ko prideš do konca ko greš. Predstavijo porodno dobo, kako poteka, sobe... Kako natančno zgleda ne vem ker še nisem bila. Razmišljam da bi šla danes. :rozica:
|
|
|
|
Porodnišnica Celje - dan odprtih vrat 9.3.2005 13:26:14
|
|
|
|
ZVEZDICA 22
|
Oj! Ka je zdaj babike, ste ble al ne?jaz bi šla naslednji torek, če še bo, pa me zanima kok je kaj, če se splača! BY;BY.....
|
|
|
|
Porodnišnica Celje - dan odprtih vrat 9.3.2005 22:40:36
|
|
|
|
Minkaa
|
Ja jaz sem bila včeraj. Trajalo je uro in pol. Babica ki nam je razkazovala in povedala potek je izredno prijazna in ni mi žal da sem šla pogledat. :sloncek:
|
|
|
|
Porodnišnica Celje - dan odprtih vrat 9.3.2005 22:53:30
|
|
|
|
Jančika_
|
Minkaa, a tista nova soba (prva levo) je že zrihtana? Kako je pa opremljena? Ko sem bila jaz na ogledu (lani poleti), so jo še rihtali, prav tako, ko sem prišla rodit. Me res zanima, kakšna je. Drugače pa naj povem, da sem bila tam zelo zadovoljna z vsem. V zadnjih nekaj mesecih sem bila trikrat not, vsakič na drugem oddelku (rodila, krvavela, spontano splavila) in vsepovsod so vsi bili super.
|
|
|
|
Porodnišnica Celje - dan odprtih vrat 10.3.2005 9:26:08
|
|
|
|
Minkaa
|
Ja ta soba je že opremljena. Malce drugače je prepleskana in ni tistih ploščic po stenah. Drugače pa se mi soba ni zdela prav nič posebnega. Žal pa nismo videli ostalih ker so bile zasedene. ;)
|
|
|
|
Porodnišnica Celje - dan odprtih vrat 10.3.2005 11:31:42
|
|
|
|
Jančika_
|
Ej,nobene škode:)-, ful so brezvezne. Malo sobe, v kateri sem rodila, lahko vidiš na prvi sliki v mojem albumu Vasja - zbrana dela. Ampak glavno, da je osebje fajn. Jaz se sobe skoraj ne spomnim, spomnim pa se, da je bila babica zakon in vsi ostali tudi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
5ri (
81%)
(
19%)
Število vseh glasov: 212Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!