|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodniško nadomestilo
24.8.2005 9:13:59   
gramec
Pozdravljene,

na internetni strani CSD Šiška sem si izračunala pribl. koliko bom dobivala nadomestila. Zanima pa me naslednje:
PDP imam 23.11.05, izračuna mi predviden datum vloge 24.09.2005. Zdej pa ne vem ali moram do tega datuma oddat vse potrebne papirje ali pribl. takrat enkrat ali kako....????? :zmeden2::zmeden2:

Hvala in lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Porodniško nadomestilo
24.8.2005 9:20:35   
cmokec
Meni je na CSD KR rekla, da si lahko začnem urejat za porodniško in paket 60 dni pred PDP. Tvoj izračun je po tej logiki pravilen, 2 meseca pred lahko oddaš papirje, če jih že imaš.

(odgovor članu gramec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Porodniško nadomestilo
24.8.2005 10:00:45   
Anonimen
Gramec, od tega datuma naprej lahko oddaš vloge. Prej ne sprejemajo. Lahko pa greš dvignit vse papirje in točno vprašaš. Recimo, da bi naj porihtala to v roku 14 dni.
Vsaj meni je po telefonu rekla, da ni problema, če prinesem kak teden kasneje (ena plača več v obračun).

(odgovor članu gramec)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Porodniško nadomestilo
24.8.2005 11:12:57   
kati1
ojla

od tega datuma (24.9.) dalje oddaš papirje pa do nastopa porodniške ... jaz sem se vsa vesela prikazala tam 62 dni prej - pa mi jih ni vzela :hudicek:

Pa prej moraš par papirjev v službo odnest, kjer ti vse izpolnejo in potrdijo - tolk da ne boš dvakrat hodla na CSD!

lp, K

(odgovor članu gramec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Porodniško nadomestilo
24.8.2005 12:38:20   
Pikica76
A po papirje je potrebno iti na CSD ali je dovolj če si jih sprintam sama? Katere točno rabim?

A katera ve katero zadnjo plačo upoštevajo pri izračunu porodniške če imaš rok 19.11.2005. Prosim za odgovor če katera ve.

(odgovor članu gramec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Porodniško nadomestilo
24.8.2005 12:42:33   
lory05
Pozdravljene,

mene pa sploh zanima, kako sedaj izračunavajo nadomestilo za porodniški dopust.
Moje prijateljice, ki so bile pred kratkim na porodniški pravijo, da so dobile več kot plače.
Ko sem bila jaz prvič na porodniški ni bilo tako, takrat sem dobila precej manj kot plače, sedaj pa vse pravijo, da se bolj splača bit na porodniški kot delat.
A veste kaj o tem?

lp.

(odgovor članu gramec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Porodniško nadomestilo
24.8.2005 12:45:02   
Anonimen
Pikica, odvisno tudi od tega, kdaj pri vas izplačujejo plačo. Logično, mar ne?
Če imaš PDP 19.11., lahko papirje (že potrjene v službi) oddaš recimo do 15.10., torej preden nastopiš porodniško. Tako lahko loviš še septembrsko plačo, če bo prej izplačana in če ti je to pomembno.

(odgovor članu gramec)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Porodniško nadomestilo
24.8.2005 12:46:52   
Anonimen
lory, v to pa malo dvomim. Porodniška je res višja za faktor rasti plač oz. nekaj takega, ampak ne dobiš pa potnih stroškov in prehrane, tako da je suma sumarum verjetno manj. Lahko, da so te kolegice takoj prijavile tudi novorojenčka v olajšavo, to bi se mogoče tudi malo poznalo.

(odgovor članu gramec)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Porodniško nadomestilo
24.8.2005 12:47:34   
KIRA
gramec, ti takoj oddaj vlogo, ko dobiš potrdilo o PDP, oz. najbolje 60 dni pred porodom. bojo lahko še pravočasno porihtal, pa dopolniš jo še lahko, če že kaj pozabiš..
Lp

(odgovor članu gramec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?