|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porod z ultivo
5.4.2010 23:56:14   
Tejča05
Ali je možno to v Ljubljani in če je kaj je potrebno narediti da do tega prideš in koliko stane?
Hvala za odgovore.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porod z ultivo
6.4.2010 0:23:03   
Getreal
Za Ljubljano sicer ne vem, v Postojni pa je 100% možno user posted image . Tko so nam povedali na predavanju o EA in nam dali tudi papirje za izpolnit, če bi si jo želeli. Ne vem pa cene, po moje mora bit približno isto kot EA torej okol 180€.

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2010 10:44:44   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: Tejča05

Ali je možno to v Ljubljani in če je kaj je potrebno narediti da do tega prideš in koliko stane?
Hvala za odgovore.

lp

meni je blo rečeno lansko leto da se z ultivo ne da več roditi in je ne uporabljajo več-za lj govorim..ker sem si tud js grozno želela roditi z njo..
a ne bi blo najbolš da vprašaš o tem svojega ginekologa ali pa kr pokličeš v P-bo najbol zihruser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2010 20:11:48   
anita4
Sicer lahko samo povem za Ptuj in to za leto 2007 , kjer sem rodila z ultivo in to je bilo brezšlačno. Tako da lahko samo priporočam.
lp
Anita

Und alles nur weil ich dich liebe...und ich nicht weiss wie ich dir sagen soll,
komm ich zeig dir wie gross meine liebe ist
und bringe mich fuer dich um.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2010 22:27:55   
avgust09
jaz sem rodila julij 2009 in sem v porodni vprašala za ultivo. pa mi je babica rekla da je v SLO prepovedana ker se je izkazalo da je ogromno stranskih učinkov na user posted image . Sem pa rodila v lj.  Tudi ja sem si jo zelo želela, ker mi je kolegica govorila da je super zadevica. No pa tud brez nje je mali user posted image kr hitro prijokal na svet. Porod je boleč ampak je za zdržat...itak zelo zelo kmalu pozabiš na vse bolečine.

(odgovor članu anita4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2010 23:37:41   
Tejča05
Ja sej sm si najprej rekla da ne bom nič pač kolikor se da brez dodatkov razen kakšne maske ali pa kakšnih lažjih protibolečinskih zadev, samo bolj se mi bliža porod bolj me je strah. Kaj pa vem spomini na prvi porod čezdali bolj na plano lezejo pa mi kar ne da miru. Malo dolgo je trajalo vse skupaj pa kar boleče, na koncu počena trtica in zdaj malo gledam kaj je in kaj ni in ne vem.
Sej baje v drugo je lažje in hitreje samo kaj k bi človek vedu a je povsod tako in ali bo brez zapletov.
Za epiduralno se kar ne morem odločiti, ker sem tudi že take stvari slišala da si lahko na koncu več škode narediš kot kaj dobrega. Ker same bolečine me sploh ne skrbijo samo da bi bilo hitro konec. Moj prag bolečine je visok in to bom že, sam kaj k ne vem kok časa bo trajalo in a bo vse ok. Rada bi se z nečem zamotla kot npr. ultiva ali kaj podobnega.
Mah sej bo, vn more it zdej, kako bo šlo bomo pa vidl.user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu avgust09)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

izbor imena
Tanchi

Najlepše ime za fantka?

Dejan (9%)

Domen (17%)

David (30%)

Leon (23%)

Jernej (20%)

Število vseh glasov: 405

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!