Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Porod v PO porodnišnici 28.3.2006 10:43:36
|
|
|
|
StBarbara
|
Tudi jaz sem šla tam nekje v 7 ali 8 mesecu. Imeli smo mini predavanje o EA, podpisali tiste papirje, da se strinjaš z vsemi postopki in to je bilo tudi vse. Potem pa sem samo še rodit prišla.
|
|
RE: Porod v PO porodnišnici 28.3.2006 10:49:54
|
|
|
|
srki
|
Mislim, da sem se dogovorila nekje proti koncu nosečnosti, 7. 8. mesec. Dogovorjeno je bilo, da grem v LJ, rodila sem pa v PO. , to pa zato, ker naš ni in ni hotel ven iz mamice, pol me je pa G, ki je bil p PO porodničar, kar k njim poslal in tako sem rodila tam.
|
|
|
|
RE: Porod v PO porodnišnici 28.3.2006 16:46:24
|
|
|
|
daria78
|
Jaz se nisem dogovorila nič. Ko je prišla ura, sem se odpravila in šla. Res pa je, da nisem imela posebnih želja v zvezi s porodom. (EA, porod v vodi, porod sede....) Nisem čisto prepričana koliko se potem dejansko upošteva dogovor. Želje so eno, kako pa potem realno porod poteka pa drugo. Jaz sem bila vseeno z osebjem zadovoljna. Kar pogrešam je le, da so mi "pozabili" dati mojega sončka na trebuh, ko sem rodila. Zaradi tega mi je še danes žal.
|
|
|
|
RE: Porod v PO porodnišnici 28.3.2006 17:17:00
|
|
|
|
Gina
|
Prej moraš tja edino če boš rodila z EA (kar je zelo pametno), sicer pa sem jaz kar šla tja, nič se ti ni treba naročat, ne glede na to od kod si. Bila sem zelo zadovoljna in otroka so mi položili na trebuh. Mi ga pa v Lj. prvič niso in ne bom pozabila tega do konca življenja, tako me je prizadelo, zato sem naročila mojemu, da ko rodim, da jih mora opozorit, da hočem otroka na trebuh, pa jih ni bilo treba, so mi ga dali sami.
|
|
|
|
RE: Porod v PO porodnišnici 6.8.2006 11:41:45
|
|
|
|
maya007
|
< Sporočilo je popravil maya007 -- 6.8.2006 11:47:34 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajalZaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?