|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porod na TV
7.5.2005 17:17:27   
Margareta
Prejle se mi ni dalo čisto nič in sem malo po TV šaltala in sem ravno ujela eno oddajo, ne vem na kateri tv, govorili so francosko - kazalo je pa porode. Sem kar živčna ratala.
Pri prvem porodu, ki sem ga videla, se je ženska dobesedno smejala, ko je rojevala in je izgledalo čist na easy, no druga je pa tako kričala kot, da bo lihkar umrla. :hudicek:
Kaj mislte
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Porod na TV
7.5.2005 17:39:37   
Gina
Eh, margareta, ko rojevaš, ne misliš na nič, pa tudi vidiš nič in itak samo čakaš, da predihaš popadek. Nič bat, ko rojevaš, nič ne boli. Ne čutiš, da si se tako raztegnil, ne čutiš, če te prerežejo. Želiš si pritiskat, paše ti to. In tudi, če zatuliš, je to krik olajšanja (kot bi šel kakat, pa ne bi mogel ven stisnit, čisto podoben občutek je), nikakor ne boli v resnici. Samo tako si želiš, da bi tisto ven spravil, da lahko kakšni kakšen čuden zvok uide. Bolijo v resnici le popadki. Tista, ki jo je samo porajanje bolelo, pač ni imela kaj težkega poroda. Sploh pa je danes EA, ki je itak zakon. Jaz ne bi šla več brez nje rodit, zakaj le, če ni treba.
Tako da, nič bat, porod hitro mine in potem te čaka največji zaklad na svetu....:duda:..pa čisto tvoj.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Porod na TV
7.5.2005 18:02:45   
Annny
Ojla,

ja, jaz spadam med tiste, ki so se med porodom smejale..
Zakaj..zato, ker sem rodila z EA in me je vse skupaj bolj žgečkalo, kot bolelo...pa še fanta sem imela s sabo, ki me je tisti čas v porodni sobi tako zabaval, da sem kar umirala od smeha..Babica in sestre, ki so hodile mimo, ko smo čakali na 'finiš', so me spraševale, zakaj imam tako solzne oči: ali od bolečine ali od čustev....sem rekla: 'Ne, en tak štos sem zdajle slišala'...gledale so me, kot bi z lune padla. Moj porod je bil prekrasen!:rozica:

Lp in tudi tebi želim podobno izkušnjo!!:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Porod na TV
7.5.2005 18:08:04   
total
Jaz sem rodila brez EA pa ni tak bav bav,sploh mi ni ostal porod v grdem spominu,v 3 urcah je bilo vse fertik:bravo:,zato ni tako hudo,ene pa res kričijo:)

LP:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Porod na TV
7.5.2005 19:42:33   
kofetek2010
tista druga sem bila jaz 8)

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Porod na TV
7.5.2005 19:57:11   
Annny
Mišmaš,
kateter vstavljajo tako, da ti najprej dajo v hrbet protibolečinsko injekcijo. Ta špikne nekako tako, kot pri zobarju..ni fajn občutek, samo ne boli preveč (vsaj mene ni). Kateter pa potem vstavijo čisto brez bolečin, ker injekcija vse omrtviči.
Brez strahu, res!

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Porod na TV
7.5.2005 21:22:48   
babylove
Joj, pa ne gledat takih stvari. jaz sem že rodila, pa si ne upam kaj takega pogledat...

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Porod na TV
7.5.2005 21:28:07   
puncica
Tudi jst sem se smejala ko sem dobila punčko na trebu (lahko vidiš v albumu) pa sem rodila brez EA, kaj pa vem mogoče me je pa smejalni plin na to napeljal. Ko se je punčka rodila sem se samo smejala:)-:)-:)-. Pol pa vsi sprašujejo a nisi bla nič zmatrana, jst pa ja kaj pa vem ko se je rodila mi je blo vse smešno:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Porod na TV
8.5.2005 11:42:04   
Anonimen
Oj Margareta!!!
Še dobro mi je ostalo v spominu:obiskovala sem zdravstveno šolo,sevada smo imeli tudi prakso in to na oddelkih.Bila sem v četrtem mesecu nosečnosti,ko sem opravljala prakso v porodni sobi.Kaj televizija v živo sem prisostvovala porodu.
Nisem se nalezla strahu,samo jokala sem ,ker sem videla čudež življenja,prvič seje v mojem življenju pred mojimi očmi rodilo bitje-človek.
Mlada mamica se je pozanimala kdo sem in čez nekaj mesecev ko sem jaz rodila sem dobila čestitko in šop rož in zahvalo,da sem ji v tistih trenutkih pomagala(na veliko sem gobcala:)-)

Lep res lep spomin9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?