Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 29.7.2009 17:15:18
|
|
|
|
zband
|
huda barva a meni je všeč
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 29.7.2009 17:22:10
|
|
|
|
hmm...
|
Zelo všeč.
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 29.7.2009 17:25:33
|
|
|
|
ZARA
|
Zakaj ne bi bila primerna?
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 29.7.2009 17:27:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Zakaj ne bi bila primerna? Ne vem, da ni premocna . Nekje v globokem spominu imam bolj take zlatkaste in tko...zdaj bi pa rabla za eno prijateljico in mi rdeca full bolj potegne kot tiste zlate. Samo ne bi, da je cisto neprimerna.
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 29.7.2009 17:42:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse, kar ni belo/zlato/rozkasto/bežkasto... takih je 99,8% čestitk, tako da bo tvoja super ven sekala.
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 29.7.2009 17:46:47
|
|
|
|
naja17
|
Itak, da je dobra, sam da ni klasična... Jest sem na poročno čestitko svoje prjatlce dala narisati dva polža, ki se lubčkata... sicer je bla to najina interna fora, ampak ostali so prov čokasto gledali, kukr češ polža kaj te briga, če ti je všeč, je zih fajna ...
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 29.7.2009 17:48:06
|
|
|
|
higuys
|
img]http://www.shrani.si/f/3n/S4/4UT0NuyR/enveloperossa.jpg[/img] ja, meni je rdeča všeč, še , če bo brez osladnih verzov ala "vedno tvoja ptička mala, ob zvezdicah te bo ljubila..." bo prfekt
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 29.7.2009 17:58:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Fino, hvala, ste mi full pomagale . Bom naredila eno rdeco po gustu in eno zlatkasto&podobni odtenki za rezervo...sam ziher ne bo dobra, ker mi sploh ne sede barva.
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 29.7.2009 18:31:49
|
|
|
|
zband
|
belo/zlato/rozkasto/bežkasto. itak kič kič kič oz.grdo
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 29.7.2009 18:47:18
|
|
|
|
tikatonka
|
No ko ste ravno pri poroki. Tudi moja prijateljica se bo poročila in še vedno nimam pojma kaj kupit za poročno darilo. Ne nevem kaj dragega in neuporabnega. Sem mislila kakšen vikend paket za mladoporočence al neki takega. Svetujte mi s kakšno idejo. Hvala.
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 29.7.2009 18:49:25
|
|
|
|
Raho
|
Ja, seveda, da je rdeča primerna. Ko se bom jaz naslednjič poročala bom itak imela rdečo ali pa črno obleko
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 29.7.2009 18:55:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Full ste kul z rdeco , tenks!
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 29.7.2009 21:15:04
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 29.7.2009 21:49:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Full ste kul z rdeco , tenks! samo, da ni "ovčja"
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 4.8.2009 22:33:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Tale rdeca, bo vsaj priblizno ok....? al grem raje delat drugo
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 4.8.2009 22:36:46
|
|
|
|
Anonimen
|
No, približno je OK. Dabest je, stara!! Če bi imela še kakšnega boljšega asa v rokavu, kot je tistile smrčeč primerek v postelji, bi me še zamikalo, da se še enkrat poročim
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 4.8.2009 22:39:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Dabest je, stara!! Če bi imela še kakšnega boljšega asa v rokavu, kot je tistile smrčeč primerek v postelji, bi me še zamikalo, da se še enkrat poročim Ti posljem voscilo, mogoce se še zbudi
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 4.8.2009 22:41:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ta se še en cajt ne bo zbudil. Tolk se je uplinil, da ko v sobo stopiš, kar meglice lebdijo v zraku, po mojem ni nobenega kisika noter. Ker je zunaj manj kot 25 stopinj, je histerično pozaprl vsa okna
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 4.8.2009 22:43:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Zacni komarje pobijat, na uni igrci. Pa full na glas dej ...
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 4.8.2009 22:46:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ne, če se zbudi, bo treba še seksat, to je pa še slabša varianta Ne diraj lava dok spava
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 4.8.2009 22:48:58
|
|
|
|
Anonimen
|
sam si ga na full predstavljam, kako smrci, ti pa komarje pobijas, in skoci iz postelje
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 5.8.2009 8:22:02
|
|
|
|
zmajči25
|
Ej Meta., ti si faca.... , kot da bi svojega dedca gledala
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 5.8.2009 8:23:48
|
|
|
|
tamiflu
|
Po moje je, zakaj pa ne?
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 5.8.2009 9:43:42
|
|
|
|
kaya2007
|
rdeča je kul, ampak pol bi blo fajn, da se pojavlja ta rdeča nit še kje drugje. nevestin šopek ali ostale rože mogoče ali kakšen drug detajl. zadnjič sem videla eno nevesto, ki je imela v beli poročni obleki rdeč pas. ideja sicer ok, ampak se mi je zdelo, da je bila obleka čisto neprimerna za kakšen tak okras. tista ki je spraševala za poročno darilo: vikend paket je po mojem mnenju the best. ali pa kakšna masaža v dvoje v fensi spaju
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?