|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poročne obleke večjih številk
20.1.2009 12:46:42   
katy82
Končno sva dorekla datum poroke a me vseeno skrbi zaradi obleke,sem močnejše postave,konf 48.Trenutno hujšam ampak idealnih mer ne bom imela ampak vseeno upam da bo cifra manjšauser posted image Rada bi imela obleko v kateri ne bi izgledala kot slon in bi se v njej v redu počutla.Kolikor sem brskala po netu ima skoraj vsak poročni salon večje cifre sam k nikjer ne zasledim katere obleke so to.

Prosim za kakšne izkušnje v kateri salon se naj obrnem?

Hvala

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poročne obleke večjih številk
20.1.2009 13:26:24   
eva1
O super...kdaj pa je točno ta datum!
Ej, stara v Grazii v LJ imajo sigurno večje številke...ti kr mene poklič, pa greva skupi pogledat...pa obleke res ful lepe, kar si zaželiš! Sem vesela zate, ful!
Kako pa kaj tamala...nč da ti teme ne smetim...piši na ZS!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2009 13:30:49   
Arwenko
Jaz tudi nisem med najbolj suhimi in sem brez problema dobila obleko, no, konfekcijo imam tam 44-46 zgoraj in 48. spodaj. Bolj se mi zdi je bistveno, da izbereš pravi model. Jaz sem vzela takšnega s korzetom, ki mi je trebuh super stisnil, pa malo bolj tak princeska varianto v rdečo-beli barvi in so moje kile praktično spuhtele. Obleko sem si pa sposodla v Holywood-u v Mariboru.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2009 15:10:32   
dejzi
Res, da sem med suhimi, pa vendar. Moja poročna obleka je bila izposojena v MB, poročni salon Hollywood (http://www.romanca.si/index.php?strh=kje_smo). Ker sem pač tiste sorte, da si res vse pregledam,sem gledala tudi druge številke oblek...pač firbec...imeli so res vse. Poizkusi.
So pa zelo prijazni, uslužni...sem bla prav presenečena....je bil pa to eden od dveh salonov, kjer so li prijazni....

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2009 10:48:23   
ratatuj
user posted image  mogoče bo komu smešno vprašanje, pa vendar....
gledam poročne obleke in veeelika večina jih je s korzetom -brez naramnic. To mi je tudi blazno všeč, VENDAR user posted image  me zanima ( vaša izkušnja mogoče), če ima dekle večje prsi ( košarica D- E) ali to pade dol oziroma kako potem to uredi z nederčkom.. Sploh si ne predstavljam ali je to varno ali nevesta skos "vleče" obleko gor? user posted image

Hvala 

(odgovor članu dejzi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2009 11:35:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ratatuj

user posted image  mogoče bo komu smešno vprašanje, pa vendar....
gledam poročne obleke in veeelika večina jih je s korzetom -brez naramnic. To mi je tudi blazno všeč, VENDAR user posted image  me zanima ( vaša izkušnja mogoče), če ima dekle večje prsi ( košarica D- E) ali to pade dol oziroma kako potem to uredi z nederčkom.. Sploh si ne predstavljam ali je to varno ali nevesta skos "vleče" obleko gor? user posted image

Hvala 

Tole pa tudi mene zanima ... sicer poroka še ni v planu, ampak dobro je pa vedeti user posted image .

(odgovor članu ratatuj)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2009 13:51:32   
eva1
Ja sploh ni panike..daš spodaj moderček brez naramnic.ki ga je BW ful težko dobit večje številke,pa obleko čez! Modrc je ubistvu bolj zato, ker je korzet iz notranje strani dost neudoben-tko zaradi nobčutka! Pol pa ko korzet zategneš...itak da je tako naret, da ko ga daš prvič gor ti skor samo vzame, pol pa se navadiš...to je tok zategjeno zadaj, da nikamor nima kej za padt! Stoji k prbito, dokler ne odvežeš! Jaz sem mela obleko cel dan, pa celo noč gor, pa mi ni bilo treba nič popravljati...vsaj pri joškah ne...vlečko pa smo 2x šivaliuser posted image user posted image (ker smo pa res ful plesali)!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2009 14:29:15   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Ja sploh ni panike..daš spodaj moderček brez naramnic.ki ga je BW ful težko dobit večje številke,pa obleko čez! Modrc je ubistvu bolj zato, ker je korzet iz notranje strani dost neudoben-tko zaradi nobčutka! Pol pa ko korzet zategneš...itak da je tako naret, da ko ga daš prvič gor ti skor sapo vzame, pol pa se navadiš...to je tok zategjeno zadaj, da nikamor nima kej za padt! Stoji k prbito, dokler ne odvežeš! Jaz sem mela obleko cel dan, pa celo noč gor, pa mi ni bilo treba nič popravljati...vsaj pri joškah ne...vlečko pa smo 2x šivaliuser posted image user posted image (ker smo pa res ful plesali)!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.1.2009 15:16:35   
os*
jaz sem imela obleko brez naramnic in
so mi v salonu Grazia sicer za vsako obleko (in korzet) ponudili
možnost, da mi prišijejo naramnice....
imam pa tudi jaz večje oprsje - sem si naročila modrc brez naramnic
in je vse stalo na svojem mestu user posted image

vse se da rešit...in z pravilno obleko lepo zakrit odvečne kilce..

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.1.2009 20:22:04   
soraia
jaz sem si sposodila v salonu bella v Novi gorici in ti lahko povem, da je veliko izbire, tako v beli, krem barvi kot tudi v rdeči barvi.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?