Pajaca
|
Verjamem, da ti je hudo ko si praktično sama na svetu, ampak s poroko boš dobila neko družino, ne bo tvoja, a lahko si jo malo prilastiš. Očitno tej osebi, ki si jo želela za pričo ne pomeniš toliko kot on tebi, mogoče pa se je ustrašil odgovornosti in finančnih izdatkov, ki pridejo s to odgovornostjo (pač nekje priče plačajo določene stvari, čeprav se mi zdi, da bolj nasrka ženinova priča). Pač biti priča je včasih res bila neka čast, sedaj pa se te funkcije ljudje radi izognejo, zato so večinoma bratje in sestre priče. Kar pa se tiče tega, da bi najraje odpovedala poroko, ker se je ta edina oseba odločila da ne pride, se mi zdi bv. Ne vem zakaj si se odločila za tako poroko. Od vsega začetka veš, da bo na poroki le njegova družina, bi pač že od začetka vztrajala na manjši poroki. Pač se poročaš zaradi sebe, ali zaradi drugih??? Jaz ne bi komplicirala. Če bi si tako zelo želela poroke, bi pač se poročila. Glede priče pa, če res nimaš nobenega sorodnika, ali prijatelja poglej malo po fantovi družini. Sigurno ima ali sestro, ali kakšno fajn sestrično s katero se dobro razumeš. Pa čeprav rečeš prijateljici, da boš ti plačala kakršnekoli stroške (razen obleke) bo imela s to poroko. Ženinova priča vem da odkupi nevesto (tega najbrž ne boste imeli), kaj dela nevestina nimam pojma. Vedno imaš pa možnost, da najameš enega igralca, ki se izdaja, da je tvoj bratranec v 3 kolenu. Vsi bodo mislili, da je res nek daljni sorodnik. Kdo je pa res on, pa vesta le ti in tvoj fant.
|