Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Poročilo po prvih dveh UZ 22.2.2005 7:18:27
|
|
|
|
TVN
|
Živjo, punce! Se nisem nič oglasila v zadnjih 3 tednih, pa me je kar malo slaba vest zagrabila. Evo, imela sem že dva pregleda pri svoji G in posledično tudi dve sličici! Jupi, z mojo pikico je vse o.k. Pri prvem pregledu mi je odstranila neke polipe - bojda je to povsem normalen pojav ob vseh hormonskih spremembah. Potem sem kake 3, 4 dni malo krvavela, no in prejšnji teden sem imela znova kontrolo - vse o.k. Sedaj me čaka kup pregledov - kri, voda, pa meritev NS, potem z izvidi pa znova pregled pri G. A ima mogoče katera informacijo, če dr. Strahova v Domžalah opravlja meritve NS tudi na koncesijo. Meni meritev pripada brezplačno, ker sem stara 35 let. No, pa fino se imejte, uživajte v snegu! A ni lepo, ko je takole belo?!
|
|
|
|
Poročilo po prvih dveh UZ 22.2.2005 7:39:27
|
|
|
|
Kris
|
Čestitke :bravo::bravo:, za malo :duda:. Ko bi le bilo :modri::roza: več. Držim pesti, da bo tudi v prihodnje vse o.k. :miska:
|
|
|
|
Poročilo po prvih dveh UZ 22.2.2005 8:04:07
|
|
|
|
cmokec
|
Vesela sem, da je vse v redu. Le nasmejano naprej. :bravo::bravo: cmokec
|
|
|
|
Poročilo po prvih dveh UZ 22.2.2005 8:13:33
|
|
|
|
pi
|
Čestitam :bravo::bravo::bravo: :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Poročilo po prvih dveh UZ 22.2.2005 8:30:18
|
|
|
|
larisa
|
Nika kako lepo :bravo::bravo:9nebesa9nebesa Mislim da Strahova dela na koncesijo, če pa bi rada da ziher zveš od nje pa povej in bom jaz poklicala oz. ti lahko dam cifro ker jaz hodim tja k G. LP
|
|
|
|
Poročilo po prvih dveh UZ 22.2.2005 9:51:53
|
|
|
|
buškica
|
čestitke
|
|
|
|
Poročilo po prvih dveh UZ 22.2.2005 11:16:04
|
|
|
|
TVN
|
Larisa, če ti ni odveč, se priporočam, da preveriš in mi sporočiš. Prav lepa hvala. Pozdravček!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?