Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka .Ali se res nismo več pripravljeni pogovarjat in sprejemat kompromise in nič več potrpet in da so nam druge zadeve bolj pomembne kot družina a na koncu nastradajo samo otroci. Saj otroke samo še tako vzgajamo. Ne bodi v podrejenem položaju, postavi se zase, naredi kar misliš da je prav, stoj za svojimi besedami.....Otroke več ne učimo poslušaj njegovo zgodbo, zahvali se za pomoč, pomagaj....Največji krivci smo STARŠI In ko otrok zraste in si ustvari svojo družino se enostavno ne znajde, ne ve da treba naredit marsikaj kar ne bi, če bi bil sam.... Se strinjam, otroke vzgajamo v egoiste brez sprejemanja odgovornosti. Ne vsi, ampak še zmeraj preveč. In v nekaterih ljudeh je ego zelo izražen že brez zanič vzgoje. Kar se tiče tvoje frendice, je pa tako, da ni vse zanič, kar zanič izgleda. Če ti povem, kaj je moj danes meni rekel: Najboljša stvar, ki se mi je zgodila, je bila ta, da mi je prijatelj (za katerega je vzel hipoteko na stanovanje) zakockal stanovanje. Od takrat naprej sem bil svoboden, nevezan na kraj, da sem lahko začel uresničevati svoje sanje. Ali če ti rečem drugače, to, da sem se ločila, ni bilo nič slabega zame. Meni je fajn, mojim otrokom je fajn, bivšemu je fajn, dologoročno smo dobro vsi. A ni boljše, da gresta dva narazen, če nista za skupaj? Če imata drugačne vrednote, je brez smisla vztrajat skupaj.
|