Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poročno kosilo - Zasavje 24.8.2006 13:13:16
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo mel eno poroko v Kumu-zagorje.. je blo kr ok.. mogoče bi pa lahko v Guliverju (dol pri hrastniku), pa vam zaprejo en del -al noter ali pa zimski vrt.. tud ful lepo nardijo za takšne priložnosti..
|
|
|
|
RE: Poročno kosilo - Zasavje 24.8.2006 13:16:30
|
|
|
|
vesna.com
|
Jaz sem mela v Kumu,je blo za jest in to super,pa tud eno posebej sobo majo,če bi radi bili bolj za sebe.Lahko bi šla recimo tud v gostišče Martin,ki je recimo bolj na nivoju,če bi hotela kaj posebnega za jest ampak temu primerna je seveda tudi cena.
|
|
|
|
RE: Poročno kosilo - Zasavje 24.8.2006 14:26:43
|
|
|
|
kada
|
Jaz sem imela v Kumu je blo super. Mogoče tudi Guliver (tam je mela prijateljica).
|
|
RE: Poročno kosilo - Zasavje 24.8.2006 19:22:13
|
|
|
|
lukec
|
Kaj pa Štorman in Martin v Trbovljah?
|
|
RE: Poročno kosilo - Zasavje 24.8.2006 19:28:53
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukec Kaj pa Štorman in Martin v Trbovljah? evo sem mislila isto svetovati.......
|
|
RE: Poročno kosilo - Zasavje 24.8.2006 20:06:59
|
|
|
|
brina_3
|
pri martinu boš dala za 30 ljudi kar dosti denarja porcije pz. pogostitev pa si ne zasluži tega denarja moje mnenje
|
|
|
|
RE: Poročno kosilo - Zasavje 24.8.2006 20:15:54
|
|
|
|
sjug
|
Gostilna Štorovje, toplo priporočam. Prostora dovolj ,za 30 ljudi imajo luštno sobico, tudi za več. Cene so solidne, pa tudi hrana je okusna.
|
|
RE: Poročno kosilo - Zasavje 24.8.2006 21:24:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo sva razmišljala o Hotelu Diana na Trojanah; pa nobenga ne poznam, ki bi tam že imel Kum - tam blizu živim, tako da mi je dobro poznano - je za premislit, čeprav nisem nikoli mislila, da bova imela tam slavje :) Martin - se pa tudi meni zdi predrag za tisto malo kar dobiš na krožnik - je pa fensi Štorovje - za to pa prvič slišim, kje se pa sploh nahaja? hvala za pomoč
|
|
|
|
RE: Poročno kosilo - Zasavje 24.8.2006 21:49:43
|
|
|
|
AKŠ
|
Martin odsvetujem - zaradi visokih cen (čisto informativno - ribja plošča za dve osebi+pijača+pred tremi leti= 12.000,00 SIT) takrat so me videli prvič in zadnjič.....ker me je vrglo na rit!!!! ajd 6.000SIt, ne pa 12.000,00!!!!! Na njej pa je bilo nekaj lignjev, dve ribi, sipina rižota, ena školjka in še nekaj - ne vem točno kaj)
|
|
RE: Poročno kosilo - Zasavje 24.8.2006 21:52:22
|
|
|
|
AKŠ
|
aja še to....štorman ima luštno....in dobro hrano če pa boš imela še živo glasbo (kar ponavadi na porokah je), pa je Kum dobra izbira, ker je dovolj prostora tudi za plesat in odigrat kakšno dobro igrico
|
|
RE: Poročno kosilo - Zasavje 24.8.2006 21:57:28
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Ja na Diano sem pa čist pozabila....... Bila še nisem, samo slišat so pa same pohvale...... Drgač pa vem,da je tudi super pri Potrbin......dobra hrana, ugodne cene in prijetna lokacija....... Odsvetujem ti pa hotel MT!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Poročno kosilo - Zasavje 24.8.2006 22:02:14
|
|
|
|
AKŠ
|
mogoče še ena lokacija : Radeče - gostišče Strnad tam imajo ogromno porok - hrane je veliko in je okusna- glede cen ne vem kako je (verjetno ni pretirano, ker ni neka "fensi šmensi" restavracija), prostor je prav tako dovolj velik... http://www.mojagostilna.com/restaurants/index.php?action=restaurantDetail&RestaurantID=1157 (evo še nekaj ocen obiskovalcev)
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......