|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poročno darilo
14.1.2008 14:23:05   
bambolina
Kaj naj kupim svoji zelo dobri prijateljici za poročno darilo?
Ničesar ne rabi za gospodinjstvo in dom, tako da to odpade. Sem mislila za kakšen paket v toplicah za mladoporočence al pa kakšen skupen jakuzzy al pa masaže, ampak je trenutno noseča, tako da to tud ni opcija. Kaj pa če ji dam kar kuverto? Koliko denarja pa naj dam? 100€?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poročno darilo
14.1.2008 14:26:04   
Taula
Kaj pa če ji dam kar kuverto? Koliko denarja pa naj dam? 100€?

Kot si lahko privoščiš.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu bambolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2008 14:29:50   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Kaj pa če ji dam kar kuverto? Koliko denarja pa naj dam? 100€?

Kot si lahko privoščiš.

Se strinjam.
Midva sva tudi raje videla, da nama je nekdo 1000 SIT (takrat še) dal, kot pa neuporabno darilo. Bolj prav pride.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2008 14:30:25   
Hans
Jaz sem za paket v toplicah, še posebej ča n gresta na poročno potovanje, tudi nosečnice hodijo v toplice, lahko pa namesto denarja razne bone - bon cityparka, bon Babycentra (ta ji bo najbrž prišel zelo prav).

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2008 14:43:52   
MARTINŠČICA
Variante:
  1. pelji jo k fotografu na foto-seanso, da bo imela res kvalitetne nosečniške slike
  2. izdelava njene slike (ali slike njene družine - moža in otroka) pri akademskem slikarju (lahko po sliki ali po modelu v živo)
  3. ček (povečan in oblikovan v sestavljanko - puzzle)

200% MAMI

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2008 15:32:29   
cukr07
Če gledam iz lastnih izkušenj, potem ti lahko povem, da sva bila midva najbolj vesela kuvert z denarjem.
Kar se stanovanjske opreme tiče sva imela že vse, tako da to ni prišlo v poštev.
Kaj si želiva nisva nikomur nič razlagala, saj so vsi vedeli da nameravava v bližnji prihodnosti začet gradit hišo, sva pa denar dobila čisto od vseh svatov. Od prijateljev na fantovščini/dekliščini pa sva dobila bone za City Park, kateri so nama pa tudi prišli prav in jih tam res ni bilo težko zapravit.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2008 15:52:30   
vaney
midva sva bila tudi najbolj vesela denarja...tudi, če še ne bi imela opremljenega stanovanja in kupljene otroške opreme, ti denar najbolj prav pride, ker si kupiš tisto, kar je vama všeč. okusi so različni. drugače je pa "tarifa" 50€ na osebo (da je pokrita vsaj hrana in pijača), seveda pa vrednost darila prilagajaš svojim zmožnostim. midva sva v glavnem od prijateljev (parov) dobila med 100-200€ (po spominu). sicer ti pa ne bo nihče očital, da si dala premalo oz. preveč, saj te je povabila zato, ker te želi na "svoj, njun" dan ob sebi, ne pa zato, da ji boš prinesla neko bajno darilo.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2008 15:54:14   
vaney
aja, še nekaj, midva sva že na vabila "diskretno" v drobni tisk napisala, da če nama želijo kaj podariti, nama bo najbolj prav prišel denar in tega so se držali vsi, do zadnjega.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.1.2008 15:56:35   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

aja, še nekaj, midva sva že na vabila "diskretno" v drobni tisk napisala, da če nama želijo kaj podariti, nama bo najbolj prav prišel denar in tega so se držali vsi, do zadnjega.

a imaš še kakšen primer tegale vabila? sva mi2 tudi malo v tej smeri razmišljala, pa se ne moreva tega diskretnega majhnega tiska domislit. je pa res, da mi2 imava že vse bolj kot ne opremljeno in bi darila v smislu namiznega servisa bila res povsem odveč.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.1.2008 16:02:13   
vaney
saj midva sva tudi že imela vse opremljeno.

napisano je bilo pa pribl. takole (se mi ne da vabila iskat): pod najinima podpisoma sva napisala v drobnem tisku, do kdaj morajo sporočiti svojo prisotnost in zraven tel, zraven pa še: ob takih priložnosti se svatje pogosto sprašujejo, kaj podariti mladoporočencema. ker svatov ne želiva obremenjevati s praktičnimi darila, bova najbolj vesela kakšnega prispevka za najino poročno potovanje. in to je bilo to. držali so se vsi.

meni se zdi to diskretno in zgovorno, ni pa vsem všeč (stare mame so se križale, pa kaj češ).

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.1.2008 16:04:14   
Strawberrie Cherrie
luštno. hvala za nasvet

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.1.2008 16:51:12   
cukr07
Ko sem prebrala odgovor od vaney, sem se spomnila, da je moja sestrična imela pa na notranji strani kuverte napisan tale verz:

Glede daril si ne delajte skrbi,
saj to v ljubezni važno ni,
če pa drugače mislite vi,
naj kakšen evrček v kuverti zašumi.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.1.2008 17:50:12   
Anonimen
Denar.

Neposredna povezava do sporočila: 13
14.1.2008 17:53:50   
mami_miki
denar. Kolko lahko daš-naj ti ne bo nerodno...

čeprav-nekateri pravijo, da denar ni darilo...

kaj pa če kupiš: košaro zdrave prehrane, pršut, polnozrnata moka-vglavnem kup stavri je...pa še kake naravne gele za tuširanje iz oliv pa to...

jaz sem to dobila, pa mi je bilo ful všeč-ne za poročno darilo, ampak bi bilo tud če bi za poročno dobila-bi bila zelo vesela

Neposredna povezava do sporočila: 14
14.1.2008 17:58:40   
Mon Cheri
denar ker bvolj ali manj najbolj prav priDe...user posted image

danes biti neumen je enostavno pretežko,
ker je konkurenca prehuda:)

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.1.2008 20:57:52   
Tinky
Midva sva dobila samo denar, sicer sva pa v vabilu napisala, da si želiva denar.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Mon Cheri)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.1.2008 22:37:10   
maya2
Mogoče masažo za ženske po porodu???

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.1.2008 9:59:12   
bambolina
hvala vsem za predloge!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?