Gina
|
Hmmm, ko sem bila jaz lani priča, sem vnaprej povedala, da ne morem biti, če pričakujejo velike izdatke od mene, da šrange ne zmorem plačat finančno. No je hvala bogu niso imeli. Pozabili so mi povedat, oz. so mi tik pred zdajci, da moram neke rožice okrog nosit in da bi morala jaz skrbet da pridejo te rože iz avta, pa pozabila sem riž za metat...skratka, grozna priča, ki jo je ves čas skrbelo samo to, a ji bo mleko čez modrc ven usekalo in ali mi bodo joške počile, preden bom prišla do kakšnega prostora za izpumpat si med vsemi ceremonijami. Potem sem seveda morala čuvat nevesto, da je ne bi ukradli, pa seveda šopek tudi, ker to so spet izdatki, če ti kaj od tega ukradejo. Samo je bila tudi druga, moževa priča, bolj pazljiva, pa je bilo vse ok. Malo je nevesta tulila, ko smo jo vsak na svojo stran vlekli, to je bilo pa tudi vse. Ja, menda se spodobi, da priča ali nekaj plača, slike, šampanjec, video ali kaj takega ali pa da prispeva malo večje darilo. To se pa prej zmeniš, kaj rabijo. Pa zmeniš se, če nisi ravno pri bogatih že prej, kaj pričakujejo, da jih potem kap ne trofi, če imate različne poglede o vrednosti darila. Meni se je 150 eur zdelo veliko, ker smo samo iz ene plače živeli. Pa računaj da sem si morala še obleko in čevlje kupit, pa moj tudi, ker pač ni imel tisti hip nič poletno primernega v omari. So pa pogledi o tem, kaj priča mora,zelo različni.
|