|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poročna darila
28.4.2008 15:45:39   
Skratek46
Zanima me samo koliko časa prej je treba narediti poročni seznam v izbrani trgovini? To mi ni jasno. A se to naredi par tednov ali mesecev prej???
Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poročna darila
28.4.2008 15:52:41   
NEVA-1
Verjetno boš najboljši odghovor dobila v dotični trgovini, se ti ne zdi......

Pa brez zamere

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2008 16:18:14   
Skratek46
ne sej ne zamerim-hotela sem samo vedet izkušnje od punc tukaj, ker sem pravkar prebrala da nekaj mesecev prej...ni mi pa čisto jasno kaj pomeni teh "nekaj".

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2008 16:19:26   
Anonimen
Pomoje preden daš vabila, oz. preden ljudi povabiš na poroko in jim poveš da imata odprto knjigo daril.

Neposredna povezava do sporočila: 4
28.4.2008 16:37:09   
Skratek46
Ma problem je v temu da smo mogli vabila oddat že zdej,ker imajo italijani takrat un feragosto-v bistvu so vsi fraj in grejo na razne dopuste pa sva mogla vsaj tri mesece prej oddat vabila in smo jih...Sm mislila da bi konec maja nardili seznam v eni trgovini.Tko bi blo lih dva meseca do poroke...Kaj se vam zdi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.4.2008 17:21:25   
Anonimen
zdi se mi ureduuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
29.4.2008 7:13:45   
NATAŠI
odpri knjigo takrat ko začneta nositi vabila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?