|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porisane stene
31.3.2006 0:08:18   
mala Tinka
Zanima me, kako odstraniti voščenke s sten?  Pri nas doma smo dobili umetnika, ki namesto na papir svoje umetnije ustvarja na steno. Kdaj ji je uspelo, pojma nimam user posted image   
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porisane stene
31.3.2006 0:34:12   
karmy
moja bivša šefica mi je pokazala trik pri teh umetnijah na stenah - pampers robčki oz. vlažilni robčki, in samo drgneš, da izgine... 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu mala Tinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2006 1:57:47   
KODA
Pri nas bomo letos belili.Zdaj je pa že skrajni čas.Ogromno umetnij bomo uničili.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2006 7:51:24   
Anonimen
Nisem še preizkusila ampak baje pomaga stenska radirka.
Sem jo zadnjič videla v Mullerju pa ni tako draga, da se ne bi dalo preizkusit.
Pa javi, če pomaga.

Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2006 7:57:12   
Cikica
Ja res je pampers robčki pomagajo,sem sama že sprobala s tem.Tudi kemični svinčnik odstrani.user posted image user posted image

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2006 8:14:49   
Lunca1
Jaz imam doma eno gobico od Meister Properja http://www.meisterproper.de/mandatory/frames.html ,
je pa primeren samo za bele stene.

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2006 10:01:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Jaz imam doma eno gobico od Meister Properja http://www.meisterproper.de/mandatory/frames.html ,
je pa primeren samo za bele stene.

Ja mi jo tudi uporabljamo,ker moramo vsepovsod brisat umetnine,
vendar ne pomaga na isrskem plavem kamnu,tako,da so še vedno krace
na steni iz kamnauser posted image

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2006 23:03:29   
mala Tinka
No, robčki so delovali! user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da vedno kupim Mega pakiranje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.4.2006 13:20:56   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: mala Tinka
No, robčki so delovali!

Ne rabiš robčkov. Dovolj je voda na krpici ali papirnem robčku ker itak v bistvu obrišeš jupol s stene in gre zato pisava dol.

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.