|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poraženka...
11.1.2005 14:11:49   
Palčica
Kljub vsem znakom,pojavom...,je prišla.Celo dan prej kot sem pričakovala.
Danes teden imam HSG in potihem sem upala,da do slednjega ne bo prišlo,a vendar...
Se nekako tolažim s tem,da če je kaj narobe ,naj začnejo zdravit.
A tale mesec sem res kljub drugačnim trditvam pričakovala drugačen razplet.

Za vse ostale,ki pa še vedno čakate...

:miska::miska::miska::miska:.

Srečno,
Palčica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Poraženka...
11.1.2005 14:18:53   
Anitka
Palčica draga nikar obupat. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tukaj smo, s tabo smo in RR-ovke nikoli ne obupamo in ne nehamo z bojem. Kar pogumno naprej,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Poraženka...
11.1.2005 14:29:23   
cmokec
:rozica: Palčica :rozica:, vem, da si slabe volje. Malo poglej ven, pojdi na sonce, med ljudi, ...

Po HSG se menda lažje zanosi, zato glavo pokonci.

cmokec

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Poraženka...
11.1.2005 14:44:28   
tinkamiška
Palčica, mogoče je pa Franca morala prit, da ti bodo lahko na HSG-ju kej poštimal in potem si spet en korak bližje svoji:duda:!

Ti želim, da bo hitro mimo in da boš kmalu:nosecka:!:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Poraženka...
11.1.2005 14:44:28   
pika74
:rozica:Palčica:rozica: jaz sem sigurna, da bo HSG pomagal. Če pa slučajno ne, bodo pa vsaj ugotovili, pri čem si. Kar pogumno naprej.

ME FOSILKE SE NE DAMO!!!!!!!!!!!!!

Pika74
:metulj:

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Poraženka...
11.1.2005 14:51:31   
Palčica
Imate prav.Mogoče je tako res najbolje.Je res že malo čudno,da kljub vsemu ne uspe in ne uspe.
Hecno...
Kako človek nikoli ne verjame,da bo kaj takšnega pisal sam.Sploh,če do sedaj le bere...
Grozno,a priznam...šele sedaj Vas nekatere začenjam razumeti.

Hvala,Vam.
Malo optimizma ste mi vlile.To rabim.

Palčica

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Poraženka...
11.1.2005 14:53:36   
Andy13
Paličica, ne biti žalostna. Bo pa v naslednje boljše. Jaz verjamem pa vse ostale smo s tabo! :rozica:

Lepo se imej,
Andy

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Poraženka...
11.1.2005 20:30:36   
miska2004
Draga Palčica, popolnoma te razumem, ampak ne obupaj, ne daj se tej :hudicek:
Iz pripovedi punc tukaj na RR HSG samo pomeni en korak bližje :duda:

Upam na najboljše, da boš čimprej :nosecka: :rozica:

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Poraženka...
11.1.2005 20:43:55   
Pikipoki
:rozica:Draga Palčica!

Tudi jaz sem dala skozi laporo in histoskopijo in so ugotovili, da imam pregrado, ki so jo odstranili.

Drži se - saj ni tako hudo. Res ne.
Upam, da bo vse v redu. Držim pesti zate!:)

LP

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Poraženka...
11.1.2005 21:16:08   
Pia73
VEš Palčica tako je to, ko nekaj preživeš, šele veš kako je ko to doživljaš. In nič drugače. In meni je to popolnoma razumljivo,...Ko sem jaz začela sodelovati na RR, sem poste o HSG-ju, o hosteroskopiji, o laparoskopiji ipd. kar preskočila, sem si mislila to jaz itak ne bom rabila,... Vraga, ....

Veš jaz sem se tako kot ti, počutila pred HSG-jem, pa pred prvim posvetom v ambulanti za neplodnosat, pa potem pred moževim prvim spermiogramom, pa pred histeroskopijo, pa pred drugim posvetom in drugim spermiogramom,... vedno sem upala, mogoče pa nama tega ne bo potrebno,... Vraga, vse sva dala skozi,.. Pol sem pa rekla, that,s it ne gre drugače,...

In rezultat: :modri: In na koncu tvoje poti, tudi tebe čakata :modri: Morda bo tvoja pot krajša od moje,... Kdo ve,... Ti pa privoščim, da bi bila,... :miska::miska::miska:

LP Pia73

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Poraženka...
12.1.2005 8:36:59   
simonas
Palčica drži se. Vsaj stvari nekako napredujejo. Bomo vse držale :miska::miska::miska:

Simona

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Poraženka...
12.1.2005 8:57:29   
cmokec
Jaz se ti moram še enkrat javiti. Me naslov kar bode v oči.

Rada bi ti povedala, da beseda poraženka ni nobena beseda. Tega si ne smeš očitat. Zame nisi nobena poraženka, ampak zelo žalostna in razočarana prijateljica, ki ji v tem mesecu ni bilo namenjeno zanosit. Boš pa naslednji mesec, mogoče, ali pa letos, SIGURNO.

Porazov tukaj ni, so samo razočaranja. Poraz te ohromi, razočaranje te po ovinkih pelje do željenega cilja. NE POZABI.

Veliko sreče, želim ti čimprejšnjo zanositev.

cmokec

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Poraženka...
12.1.2005 11:09:02   
Palčica
Sej ne morem verjet.
Enkratne ste...vsaka posebej.

Še enkrat hvala.

Palčica

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Poraženka...
12.1.2005 20:03:11   
Mirna
Jaz pa drzim pesti za vse vas, ki boste enkrat, ce ne se ta mesec, pa naslednjega, srecke :nosecka:

:bravo::bravo:In vam moram povedati, da se na tem forumu rr pocutim tako odlicno, kot na nobenem prej...:bravo::bravo:
Sem bila sem ter tja tudi ze na drugih, pa je toliko resnosti, da me ni privabilo, tukaj pa se mi zdi ena taka prijazna atmosfera, da cloveka potegne in komaj caka, da pride pogledat, kaj se dogaja! :)-:)

Racunam, da do takrat, ko grem jest na svet spravit nasga :duda:, znatno povecate seznam pod crto!

:miska::miska::miska:

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

vtikanje
23tina

ali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?

da,ker potrebujem nasvete (5%)

ne,ponorim! (11%)

se ne vtikajo (14%)

pustim do neke meje (45%)

ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (25%)

Število vseh glasov: 506

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!