Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Popusti na otroške čeveljčke? 8.7.2005 20:46:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, seveda. Na sandalčke.
|
|
|
|
Popusti na otroške čeveljčke? 8.7.2005 20:48:57
|
|
|
|
Taša
|
Ciciban v Celju že ima na določene artikle popust in sicer nevem točno ali 30% ali 40%. LP:rozica:
|
|
|
|
Popusti na otroške čeveljčke? 8.7.2005 20:54:31
|
|
|
|
nuka
|
Ciciban ima do 9.7. 40% popust na določene modele čevljev.
|
|
|
|
Popusti na otroške čeveljčke? 8.7.2005 21:23:49
|
|
|
|
BUČKO
|
Kako pa veste kolk bo imel drugo leto nogico,ker za letos jih že imamo?:zmeden:Bo pa star približno leto in pol.Kolk je ponavadi takrat št. nogice?
|
|
|
|
Popusti na otroške čeveljčke? 8.7.2005 22:01:00
|
|
|
|
rubin
|
tud v BTC-ju v hali A v kleti so imeli včeraj že -40%. tud jaz se bojim kupit čeveljčke za eno sezono naprej, ker ne vem kako bo rasla nogica. raje ne bom riskirala
|
|
|
|
Popusti na otroške čeveljčke? 8.7.2005 22:10:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo ravno danes kupovali v BTC v Cicibanu in na Litijski! No bolje rečeno smo hoteli kupovati. Ker nimajo ampak nič od nič! Št. 22 in 23 v nobeni trgovini tud enga para sandalčkov. Smo še za prijateljičino hčerko gledal, številka 21 - nič! Majo samo 18, 19, al pa pol od 25 naprej. Pa se nismo zapičil samo v en model, ampak smo na koncu pristal že na ene petih modelih, pa isto nič od nič. Potem smo šli pa še v Kranj- v dve trgovini, ki držita Cicibanove čevelčke in smo tudi od tam odšli praznih rok.
|
|
|
|
Popusti na otroške čeveljčke? 9.7.2005 7:48:27
|
|
|
|
Anonimen
|
A ni to čudno, mi tudi vedno ne najdemo številke, ki jo rabimo. Letos menda ful manjka šestindvajsetic. Vsaj tako tudi prodajalke pravijo. Ampak vsako leto je približno tako.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?