Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Popust/kupon Terme 3000 17.7.2011 15:33:51
|
|
|
|
luka jan
|
Pa si preračunala, da se ti to izplača? Mi hodimo v Čateške in če se gremo samo kopati nas karte pridejo več kot če vzamemo app za 5 oseb. Malo prekalkuliraj kaj je boljše. Za popuste pa tudi ne vem, mogoče ima Petrol kaj ali pa Merkator?
|
|
|
|
RE: Popust/kupon Terme 3000 17.7.2011 20:44:22
|
|
|
|
gabrijela87
|
Letos smo šele zadnje 3 tedne vedeli kako in kaj glede dopusta. Ker so bili vsi apartmaji na Hrvaškem že zasedeni, smo se odločili, da gremo v toplice. Dobili smo zelo ugodno varianto, najem in karte dnevno po redni ceni nas pridejo 60 evrov. Preko agencij so ceno znatno višje, zato sem sama "šla v akcijo" in poiskala privat oddajo aparmajev. Vse skupaj se mi ne zdi predrago, bi pa bilo toliko bolje če bi lahko dobili karte ceneje.
|
|
|
|
RE: Popust/kupon Terme 3000 17.7.2011 20:49:48
|
|
|
|
luka jan
|
To maš pa čist fajn ceno, po moje celo zelo ugodno. Sem imela za ta denar v mislih samo za app.
|
|
|
|
RE: Popust/kupon Terme 3000 17.7.2011 22:31:36
|
|
|
|
ona
|
Merkator daje bone za kopanje tudi v teh termah,kot se spomnim je menda 30% popust, dobiš jih pa ko kupiš robe za nevem koliko denarja ma dobiš sigurno bon
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?