Sulfinija
|
Pozdravljena in dobrodošla med nami!!!!!! Zelo me veseli,da si nova med nami starimi borkami,ki se že kar precej časa,da bi dobili svoje težko pričakovane :duda:.Da ti opišem malo na kratko mojo zgodbico in te vsaj malo potolažim.Sama z možem sva prav tako kot ti letos bila stara 26.let in sva 30.08.praznovala prvo obletnico najine poroke. Prav tako kot ti se tudi jaz spomnim kako mi je bilo ko sem hodila v srednjo šolo in moje :hudicek: ni bilo od nikoder in sem bila vsa iz sebe in hodila sem ter tja in še Primolut so mi dajali,da je prišla k meni,a sedaj ko je čas za :duda: pa noče in noče od mene stran.Pred petimi leti sem med zaščitnimi tabletkami zanosila in splavila,kar je seveda malo kruto,a sedaj ko sem našla moža in pravega očka za mojo :duda:,pa ne rata in še enkrat ne rata.Ta mesec je najin 20.boj,se pravi tako dolgo se že boriva.Lani novembra sem prvič šla h ginekologinji in takrat mi je dala za štiri mesece Klomifen in za moćža spermiogram in klomifen sem jedla vendar žal spet brez uspeha.Izvid spermiograma je prišel seveda nekoliko slabši saj ima 25% pravilnih semenčic,a ostale ima dosti nepravilnih oblik kot so rep,glava,...Pa mož je bil vesd iz sebe,ko je to zvedel pa naju je moja prijazna G kar potolažila in nama rekla,da je za oploditev potrebna ena sama prava semenčica in,da bo vse ok.Ko sem pojedla vse tablete in ni blo uspeha je mož drugič vmres naredil spermiogram in ivid je prišel popolnoma enak,in takrat mi je dala napotnico za hsg to je slikanje rodil.To sem opravila letos maja in bolečine so bile nesznosne in ugotovili so mi,da sem imela levi jajcevod neprehoden.Ko je bilo vse gotovo mi je zdravnik rekel,da po hsg skoraj vsaka zanosi,vendar pri meni je minilo kar nekaj časa in še vedno nič,vedno sva v večjem boju.Od začetka sva se ful sekirala,vendar sedaj sva se sprijaznila,čen ne pač po naravni poti,bova vsekakor dobila svojo :duda: s pomočjo zdravnikov.Ko sem svoji G nesla slike in izvid od hsg mi je še delala UZ in takrat rekla,da naj bi imela majhno pregrado in,da bi ta morala spustit skoz,vendar nič in še enkrat nič.Takrat nama je dala napotnico za ambulanzto za neplodnost v MB.Prvič sva bila tam na razgovoru 9.07. in takoj za tem razgovorom odšla polna upanja na dopust na morje in ko sva prišla domov je še :hudicek: prišla dva dni predčasno.Takrat sem tako :((:((:(( najbolj mi je bilo hudo,prvič tako hudo odkar se trudiva.Najhuje pa je bilo na začetku,ko mi je mož vednoi govoril a ne bi šlo kar po naravni poti,nekako se mi je zdelo,da kot da ne bi bil navdušen za te postopke,vendar sedaj je vse ok,saj voidi in mi sam dostikrat pove,bova imela :duda: če ne tko pa pač s pomočjo zdravnikov,vendar saj veš upanje umre vedno zadnje,tako je pri nama in pri vseh parih ki se trudimo.V ambulanti mi je dala dve napotnici za kri,kar sem že opravila,in ta torek so mi prav tako naredili UZ v MB in ta izvid bom dobila domov po pošti in ambulantoi imava z možem 15.10. zjutraj ima spermiogram in dve uri za tem imava pri zdravnici razgovor,kako in kaj dalje.In,če bodo izvidi vse ok se bomo kar odločili za kak poiskus,če seveda prej ne bo potrebno kakšno zdravljenje,recimi,da se po krvi ugotovi,če ne bi imela svojih ovulacij,ali kakšno zadevo povečano in nimam pojma,kaj bo rekla na UZ in na pregrado če me še prej ne čaka kakšen postopek,da bi mi vse skupaj to oviro odstranili.Sem pa dr.Pušenjaka na internetu povprašala in mu napisala točno izvid od spermiograma in mi je nazaj odgovril,da bi bil možev izliv glih ta pravšnji za poiskus,ne bi blo potrebno delat punkcije in,da bi lahko naredili kar iz izliva,a za naravno zanositev utegne biti njegov izliv premalo,saj veš tam pač naredijo iz izliva naravno pa tak veš kaj je naravno in ti vstavijo direktno v maternico.Bomo videli kaj bomo izvedeli oktobra,in drži pesti,da bi bli vsi izvidi ok. Veš sedaj,ko že hodiva v ambulanto mi je vsak izvid vsak pregled vedno bližje mojemu željemu cilju in vedno sva bliže najini :duda:.Ko pa naravno nisem zanosila tri mesece sem takoj slutila da je nekaj narobe,... Ne vem pri tebi mi je čudno,kako ti lahko G pove kar na pamet da je vse ok,potem če je tako nekaj nekje že ne štima,no nočem te seveda strašit že v naprej.Veš v to pa me forumke ne verjamejo,da dela psiha svoje,in da :duda: pšride,ko bo čas za to. Na kratko LP in,če boš kaj danes pri volji se mi oglasi in,če te še kaj več zanima me samo vprašaj z veseljem bom odgovrila!!!!!!!
|