|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Popoldansko spanje
11.10.2004 14:31:19   
M&P
Kako vi pripravite svoje malčke k popoldanskemu spanju?:zmeden:
Pri nas zvečer zaspi brez problema, čez dan pa se dere kot ne vem kaj. Pa je ful zaspana, da komej gleda, zaspat pa ne!!! Če sva zunej v vozičku ali v avtu zaspi takoj, doma pa sploh ne!!!
Kaj naj naredim? Ima katera mogoče kakšen nasvet?

Hvala, lp, :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Popoldansko spanje
11.10.2004 14:34:11   
kimi
Pri mojem je tako. Dam mu dudo v usta ter ga položim tako: njegov trebuh na moj trebuh, njegova glava na mojo levo roko (notranja stran komolca) noge mu pa kar čez moja stegna visijo:)- tako moj zaspi. V glavnem se rad crklja in čez dan spi samo v naročju, ko pa zaspi ga pa spustim na sedećno in pančka kakšne pol urce včasih več. Če ga imam pa skoz v naročju pa kar spi 2-3 urce. Treba je najti pravi položaj v katerme bo zaspala

(odgovor članu M&P)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Popoldansko spanje
11.10.2004 14:36:20   
Taša
Jaz jo položim v posteljico, ji dam dudo pa planičko z katero se carta, pa zaspi. Včasih se še malce joka ampak ponavadi ni hudo. Jaz jo kar pustim, da sama zaspi.... No če bi kričala potem bi že verjetno kako drugače ukrepala...

(odgovor članu M&P)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Popoldansko spanje
11.10.2004 14:36:28   
M&P
Ja sej meni bi ona tudi spala v naročku, samo jest pa tega nočem. Ne me narobe razumet, se tudi crkljava, ampak en red pa mora biti! :)-

(odgovor članu M&P)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Popoldansko spanje
11.10.2004 14:40:55   
kimi
Ja vem. Pri mojem ni druge izbire, ker so mi ga drugi tako scrkljali. Živim s taščo in tastom in to je njihov prvi vnuček. Potem pa veš kako je. V glavnem sem pa slišala, da pomaga plenička, ki jo mečkajo po rokicah dokler ne zaspijo. Pa veliko sreče

(odgovor članu M&P)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Popoldansko spanje
11.10.2004 14:41:26   
Erdbeere
jest sem svojo dala v posteljico pa neki časa je jokcala pol pa vidla da se ne sekiram pa da ji ne preostane druzga k da zaspi in še sedaj ko jo dam pančkat pančka 9nebesa

(odgovor članu M&P)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Popoldansko spanje
11.10.2004 14:46:49   
Anonimen
:)-Now problem,sedaj ko ima eno leto,se spravi k vratom dnevne ropota po njih in kriči da bi šel AAAA potem pa gresta z mamici,ki zjutraj ob petih vstane skupaj spančkat.Krasno jaz pa vesela,ker imam računalnik zase:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu M&P)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Popoldansko spanje
11.10.2004 14:47:06   
kimi
Moj nebi nehu jokat. To je tok neverjetno dere se dne doseže svoje. So mu preveč pozornosti dal. Če bi bila s fantom sama bi bil čisto drugače vzgojen. Ko pa ga vsi mečkajo pa imam

(odgovor članu M&P)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Popoldansko spanje
11.10.2004 15:07:02   
Anonimen
:)-kimi jaz pa ne bi rekla da je razvajen,ker ima toliko naročij na razpolago.Veš koliko ima naš Timi ljudi vsak dan okoli sebe :mamo,teto strica mene,nonota,pradedka.Crkljajmo jih sedaj,ko lahko,saj tako hitro odrastejo in potem se nočejo več crkljati..papa:kuza::muca:

(odgovor članu M&P)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Popoldansko spanje
11.10.2004 15:11:49   
kimi
Ja neva to pa je res. Še prehitro bodo veliki potem bodo pa odšli stran:((

(odgovor članu M&P)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Popoldansko spanje
11.10.2004 15:14:35   
anaj
Jaz jo tudi dam kar v posteljo seveda z dudo :duda:ker brez ne gre. Če pa je res tečka :((:((pa jo uspavam na rokah. Drugače žal ne gre. :(Če ne prej se tega odvadijo otroci v vrtcu. Preverjeno!!!!:sloncek::sloncek:
Anaj

(odgovor članu M&P)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Popoldansko spanje
11.10.2004 21:41:30   
pika8
:muca:moja je tudi razvajena tak ,da ne zaspi brez mene.Ali se zraven vležem ali pa jo nosim.:duda:Je edina punčka v moji družini,pa jo vsi cartajo.:miska:
Nisem pa je še pustila jokat,da bi vidla kako se to obnese,se mi preveč smili.:zaspan::zaspan::duda:

(odgovor članu M&P)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Popoldansko spanje
12.10.2004 7:53:03   
Donja
Kimi sploh se ne sekiraj. Bodi vesela da ga imajo vsi radi in cartajo. Kdo drug pa ga bo, če ne družina. Moj bo počasi 4 leta pa čez vikend, ko gre opoldne spat grem jaz z njim spat in se lepo objameva in zaspiva. Bo res prehitro prišel čas, ko tega več ne bo. Že zdaj ga čez dan težko kaj pocartam, ker ima polno stvari za opravit, pa so ga ravno tako moji nenormalno cartali in tašča tudi.
Sem ga ravno opazovala, ko je spal in je ža takoooo velik, bo treba počasi drugega naročit, da se bom lahko spet cartala:)-.

(odgovor članu M&P)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Popoldansko spanje
12.10.2004 7:54:37   
Shila

..tudi pri nas, ko je ura za počitek malčica pristane v naročju. Potem pa traja par minutk in že jo grabi spanček. Takšno dam v posteljico in to je to.
Sem pa jo probala dati tako kot zvečer v posteljico, da bi sama zaspala; pa ne gre. Z igro in vstajanjem zamudi trenutek, ki je za spanje in potem imam problem, da sploh kaj zadrema.
...sicer pa meni ni pomembno kako, na kakšen način zaspi. Pomembno mi je da spi.

(odgovor članu M&P)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Popoldansko spanje
12.10.2004 7:55:30   
dory
Midva sva z uvanjanjem zacela po tretjem mesecu...ker je mali prava trmica se je branil z vsem stirim...no danes pa ko je ura poldne postane zaspan in zaspi za dve-tri ure...ob sedmih zvecer pa ze za noc :)

(odgovor članu M&P)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?