|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Popek in prva brca
31.3.2008 13:14:45   
Virtualna
Ojla drage moje user posted image ,

sem v 16. tednu in danes sem ze dva krat v eni uri cutila prve user posted image  brce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, kako lep in nezamenljiv obcutek je to user posted image . Zanima me pa sledece, kaj zdaj ko sem jih pac "zaznala" (brce) , jih bom delezna vsak dan in pogosteje ali je se prezgodaj pri mojih tednih, da bo dojencek pac brcal vsak dan user posted image  mogoce je vprasanje smesno, a mene resnicno zanima, kar naprej opazujem trebuh in si zelim se kake brcike user posted image user posted image user posted image
...pa se to, cez noc se mi je popek obarval v rjavo user posted image  kar rjav je rataluser posted image
Kaj je to ??? Mogoce katera ve ?

16.6.2009 dobili prvi zobek ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Popek in prva brca
31.3.2008 13:18:12   
Anonimen
Glede brc, možno, da jih boš čutila vsak dan, možno pa tudi da ne. Kajti zdaj (in vse tja do ene 26. tedna) ima user posted image  še toliko prostora, da se v maternici prosto giblje in ni nujno da ga vedno čutiš. Če ga torej kak dan ne bo čutila, ni razloga za paniko.
Glede popka pa možno, da se ti je začela delat linea negra.

(odgovor članu Virtualna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2008 13:52:58   
novopecena
 brce bodo verjetno zmeraj pogostejše, če pa ga kateri dan ne boš čutila se ne razburjat. tudi pri meni se je popek obarval rjavkasto+linea negra se je pokazala-vse štima user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2008 14:15:36   
ključek
ti morm čestitam za brcike. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz še čakam......user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2008 14:56:34   
srki
Sem skoraj v istem tednu kot ti, zaenkrat čutim čisto blage, rahle brce, ne vsak dan. Zdaj jih nisem že skoraj en teden. Je lep občutek, a ne?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
31.3.2008 18:34:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?