|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Popek
19.8.2006 19:45:29   
Anonimen
Moj 14,5mesečnik ima v notranjosti popkla ful rdečo kožo, ali katera ve kaj je to?user posted image Drugače je sam popek normaln, oz. tak kot je že od začetka
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Popek
19.8.2006 21:48:22   
ona
A si pomislila,da si mogoče sam to naredi?
naša tamala ima sedaj 19 mesecev in si že par mesecev "šlata"popek!Stalno si tišči prst notri in posledica tega je rdeč popek!jaz ji edino vsake toliko razkužim z razkužilom in to je to!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2006 22:07:36   
eva1
Mogoče pa je kakšena smetka notri zašla(od oblačila mogoče), pa se je popek malo vnel-z bibi palčko(lahko jo namažeš z alkoholom) pobezaj malo notr, mogoče se bo kaj našlo! 

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2006 9:55:19   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: ona

A si pomislila,da si mogoče sam to naredi?
naša tamala ima sedaj 19 mesecev in si že par mesecev "šlata"popek!Stalno si tišči prst notri in posledica tega je rdeč popek!jaz ji edino vsake toliko razkužim z razkužilom in to je to!

To je imel tudi naš navado. (sedaj je pa moj najbolj zanimiv, ker se mi je izbočil in mi ga hoče skoz šlatatiuser posted image ) Skoz si ga je nekaj drezal, posledica je bila seveda rdečica. Tudi jaz sem mu ga vsake toliko časa malo razkužila, pa namazala z Bepanthenom, pa je bilo.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?