|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Popadki?
25.2.2009 12:58:58   
Anonimen
Živjo pumce.
Mene pa zanima kako izgledajo popadki? Vem, da je pri vsaki nosečnici drugače in tudi vsaka nosečnost je drugačna. Naj povem, da tudi prvič nisem vedela da imam popadke, čeprav sem jih imela cel dan. Verjetno zato ker sem pričakovala nevzdržno bolečino, mene je pa bolel samo križ.
Danes me že cel dan pika na intervale v desnem jajčniku in trebuh mi otrdeva in pa tiši me na blato, čeprav ne gre nič ven. Drugače neke bolečine zopet ni! Bebi je danes zelo miren. Se premika, vendar ne toliko kot ponavadi. Sem v začetku 9 meseca!
Je to to? Če ne, kaj potem je?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Popadki?
25.2.2009 13:01:15   
Šaki
jz bi skorj rekla da je to to.sicer te bo pa verjetno začelo še boleti v križu kot prvič.no vsaj mene je zemrj.
drugače se pa pejt pokazat.
no ko bodo uni tapravi popadki tko ne moreš zgrešit.samo jz bi se šla pokazat sploh ker je drugič.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2009 13:02:02   
Barbara111
imaš daleč do tvoje G jaz bi se šla vseeno v porodnišnico pokazat domov še vedno lahko greš ,če ni nič

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2009 13:02:12   
tia12
Se podpišem.

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2009 13:05:08   
Anonimen
Zakaj je pa pomembno, da je drugič?
Pri prvem nisem vedela da imam popadke sploh, do konca ne. Me porod sploh ni bolel.user posted image  
Križ me itak boli že par dni, tako da....
Gin imam ene 30km daleč.user posted image

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2009 13:09:05   
Šaki
no ker baje da gre drugič hitreje.ni pa rečeno.čist odvisno.
a da te porod sploh ni bolel.
ja pol si pa dobra

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2009 13:33:14   
Barbara111
pod katero porodnišnico spadaš lj.ali postojna jaz bi šla kar tja sem pač panikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2009 13:48:44   
Anonimen
Tiste, ki ste šle v porodnišnico, pa ni bilo nič-kaj so vam rekli? Spadam pod porodnišnico Celje.  Se mi zdi nesmiselno hodit tja, če ni resno.

(odgovor članu Barbara111)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2009 14:02:34   
Anonimen
Jst sem imela včeraj iste probleme kot anonimna (špikanje, križ, tiščanje, blato pa ni šlo, otrdevanje), pa na koncu sem ugotovila, da sem imela samo težave z zaprtostjo. Sem prav tako začela zadnji mesec user posted image .

Danes pa se počutim tako, kot da bi mi včeraj ne bilo nič.

No, jst imam le 15 minut do porodnišnice. Zato nisem zagnala kakšne panike.

Vseeno, če ne druzga ti svetujem vsaj, da pokličeš G ali P.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2009 14:26:58   
2.2.
če se ti ne ljubi vozit pokliči. samo na tvojem mestu se bi kar odpeljala pokazat, ker nikoli ne veš. imela sem podobne znake in mi je po telefonu rekla da ni nič pa sem vseenno šla odd45min vožnje in sem rodila v 10 min. komaj kajsem prišla do postelje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.2.2009 14:29:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tiste, ki ste šle v porodnišnico, pa ni bilo nič-kaj so vam rekli? Spadam pod porodnišnico Celje.  Se mi zdi nesmiselno hodit tja, če ni resno.

Sem bila vedno lepo sprejeta zaradi rizične nosečnosti. Hb sem zdržala do konca in še čezuser posted image . Risalo je lažne popadke, pregledana sem bila vaginalno in poslana domov z novim datumom žez 2 dni. Naslednji obisk ponoči sem bila pa kar lepo sprejeta (sem imela napovedano tisto jutro fiksni sprejem).
Pa ne vem zakaj razmišljate da je brez veze hodit. user posted image Proti koncu se itak hodi na ctg-je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.2.2009 15:21:57   
bskrle
Če ni bilo nič, sem šla domov.
Drugo deklico sem šal rojevat kar 3x.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.2.2009 19:38:59   
frulica
mene pa zanima,kaj naredit če ti tvoj ginekolog ne dela ultrazvoka?jaz sem ga prosila,da mi da napotnico za bolnico pa mi ni hoto dat.uz nisem imela že od morfologije,sedaj pa sem v 35 tednu.in pa še za ctg,kaj te to tvoj gin.naroči ali moreš iti sam v bolnico?????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.2.2009 19:41:54   
benika
Načeloma tvojemu G po morfologiji ni več obvezno delat UZ, saj ti pripadata le 2. Če želiš na UZ, pojdi samoplačniško, ti ga bo rad naredil.
Glede CTG-ja je pa pri nas tako, da G napiše napotnico in greš (če je seveda vse bp) tja na PDP, lahko pa te pošlje tudi prej.

(odgovor članu frulica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.2.2009 20:54:35   
tailor
ja jaz pri drugem sploh nisem vedela da se odpiram bila sem 4 dni čez rok zato so me naročili ,na kontrolo ko smo se vozili proti bolnišnici me rahlo usekalo v spodnjem delu hrbta, komaj sem prišla do bolnice in rodila v 10 minutah,tak da ne vem pri vsakem otroku je drugače če bi se še malo obotavljala bi mojemu rodila kar v avtuuser posted image user posted image user posted image .sreča za njega ker bi pomojem padel skupaj

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.2.2009 21:38:03   
bina30
IZVIRNO SPOROČILO: frulica

mene pa zanima,kaj naredit če ti tvoj ginekolog ne dela ultrazvoka?jaz sem ga prosila,da mi da napotnico za bolnico pa mi ni hoto dat.uz nisem imela že od morfologije,sedaj pa sem v 35 tednu.in pa še za ctg,kaj te to tvoj gin.naroči ali moreš iti sam v bolnico?????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi ful dolgo nosem bila na UZ in sem v 39t, jutri nastopim 40t, tako da pojma nimam kako velik in težki se bo bejbi rodil. Za ctg moraš sama poklicat in te bodo naročle v 36t. Hodla boš vsak teden, načeloma vedno na isti dan. Jaz imam rok v četrtek in vedno ob četrtkih hodim.

(odgovor članu frulica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?