|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponovno visoka vročina in angina
29.3.2007 9:35:52   
Anonimen
user posted image user posted image Pa to ni res!!!Odkar je v vrtcu se ponavlja,angina.
Do tretjega leta,dokler ni šel v vrtec je bil zdrav kot riba,niti najmanjšega prehlada,sedaj pa se ponavlja in ponavlja.In vsakič z zelo visoko temperaturo
do 39,9 naraste.Komaj govori,tako,kot,da bi imel cmok v ustih.Ponovno bo na antibijotiku in to ni nič dobro.To je že tretja gnojna angina v kratkem času,če bo šlo tako naprej bo padel predlog,da mora na oparcijo.
Po Calpolu za kratek čas vročina pade ampak le do 38,5.
Vrtec je koristen za socijalizacijo in učenje,je pa tudi škodljiv glede pobiranja virusov in bakterij.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ponovno visoka vročina in angina
29.3.2007 9:39:28   
elizabeta p
Ja ponavadi potem predlagajo operacijo. Leonu bodo julija odstranili mandlje, predvsem zaradi govora, ker govori zelo nerazločno.

Mi smo imeli angino konec januarja in sploh ne bi vedeli, če ne bi imeli pregleda pšri ORL zaradi govora. Nič vročine, samo smrku je pa malo kašljal.

Upam, da se vaš sonček čim prej pozdravi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2007 9:43:31   
Anonimen
Najhuje je,da smo mu po zanji oparciji ki jo je imel obljubili,da
se ne bo več vrnil v bolnišnico,še ko gremo samo mimo se začne jokat,tolko se mu je zamerila.Bomo skušali čim dlje zavlečt,da bo večji-
Vem,da ponavlajoče gnojne angine škodujejo,sem preizkusila sama na sebi.
Izgleda da je po meni pobral.Njegova mama in teta in stric niso bili tako občutljivi.

(odgovor članu elizabeta p)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2007 9:57:09   
facka
jst sem bla pa vedno prepričana, da ste na Primorskem kaj manj bolni, pa vidim, da vam ni nič prizanešenouser posted image

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2007 10:07:32   
Anonimen
Ma kje pa,facka,le kje si pobralauser posted image user posted image Otroci v Timijevi skupini že od
novemra niso bili v kompletni skupini,kar naprej so bolni eni ali drugi.Pa,da ne rečem v ambulatah je nonstop gužva.Jaz sem menja,če bi bila letos prava ledena zima bi bili dosti majn bolni,kot pa so v takem podnebju,kot ga imamo v tej zimi.

(odgovor članu facka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2007 10:20:37   
facka
pri nas na Dolenjskem pa ni blo letos kakih hudih epidemij griz, viroz..., vsaj v našem vrtcu ne. Moj Tim je mogoče to zimo dvakrat zvečer zakuhal na 39, drug dan je bil pa kot nov. No, edino eno angino smo preživel.
Mogoče tako razmišljam, ker sem bila kot otrok astmatik in sem veliko časa preživela v zdravilišču v Kraljevici, pa je full pomagalouser posted image

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2007 10:23:43   
Anonimen
Asmatike po navadi razporedijo:
Iz našega konca v notranjost naprimer v Rakitno(mojo najmlajšo je zdravnica pošiljala,pa ni hotela iti)Iz notranjosti pa na morje,naprimer Debeli rtič ali
blizu Fiese je še en tak počitniški center.Menjava klime pomaga pi asmatikih.

(odgovor članu facka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......