Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ponovno prevod slo --> ang 14.1.2008 8:58:38
|
|
|
|
asso
|
Ponovno jaz s prevodom... sej me lahko pošljete nekam..., ampak vseeno bi prosila, če mi kateri-a lahko to prevede v angleščino, ker moj prevajalec je nedosegljiv. Pozdravljeni. Na vas se obračam ker zgleda da je prišlo do napake pri pošiljanju naročenih artiklov. Naročila sem Kenwood Major Chef Titanium KM020 Mega Pack katerega sem plačala GBP 649,99 Dostavili pa ste mi Kenwood Major chef Titanium mixer blender KM020 New, katerega je cena GBP 379,99 Poleg napačne pošiljke, nisem dobila še preostalih dveh kosov, ki sem naročila in tudi že plačala! In sicer: Kenwood Chef & Major Non-Stop centrifugal juicer A935a GBP 39,95 Kenwood AT320A At320a938 Multi Mill Grinder Chopper GBP 21.99 Priložila sem vam slike prispelega artikla in naročilnico!(Order #:10325884) V upanju da bomo hitro rešili nastali nesporazum vas lepo pozdravljam. Hvala za prevod...
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?