Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ponovna nosečnost- brezposeljnost, bolniška? 19.11.2010 8:04:59
|
|
|
|
nananaja
|
Porodniška po načelu 12 mesecev zaposlitve v zadnjih treh letih ji pripada, do porodniške pa najbrž ne. Razen če še vedno prejema nadomestilo z zavoda. Se pa ne spomnim točno, kako je s tem na zavodu, sem že pozabila, vem pa da so nam nekaj razlagali.
|
|
|
|
RE: Ponovna nosečnost- brezposeljnost, bolniška? 19.11.2010 8:21:03
|
|
|
|
zmajaz
|
Do porodniške kot nosečnica nima nekih posebnih pravic - morda ji pripada socialna pomoč kot brezposelni, vendar tu ni nekih posebnosti zaradi same nosečnosti. Na bolniško kot brezposelna ne more iti - razen če še na zavodu prejema denarno nadomestilo za brezposelnost, bi morda lahko šla, kot pravi nananaja - samo tega tudi jaz ne vem natančno, kakšni so tu pogoji, kdaj je to mogoče in za koliko časa. Ko bo pa nastopila porodniško, se ji bo pa ta računala takole: 55 % minimalne plače + 2 % za vsak mesec, ko je bila v zadnjih 3 letih pred nastopom porodniške zavarovana za starševsko varstvo (sem štejejo meseci, ko je prejemala plače, meseci, ko je prejemala porodniško, in meseci, ko je prejemala nadomestilo za brezposelnost).
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.